Miot E - Clara i Ice Lilac British Velvet*CZ
- ko_da1
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Potwór chyba będzie długowłosy <shock> A ja tu już na niego miałam takie plany życiowe poważne, niestety, chyba nic z tego Codziennie jestem albo w przychodni, albo szpital, i nie mam kiedy usiąść porządnych zdjęć napstrykać, będzie Mały Lew oglądał i oceniał Ostatnio rodziły mi się bardzo krótkie sierści, tak puchate kocięta miałam w miocie B, i tam też skazywałam Borgię na długi włos, wiec jeszcze poobserwujemy, ale tutaj... No nie wiem...
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Ania i Krzyś
- Kontakt:
-
- Hodowca
- Hodowla: Kabrirus*PL
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Ja tez nie jestem do końca przekonana, bo pamiętam, jak juź skazałam na długi włos Borgię, i przez chwilę Cześkę. Co do Borgii to już byłam przekonana. Bardzo dużo czasu minęło od Amelki, zdjęcia z tamtego okresu mam bardzo złej jakości, i trudno porównać. Jeszcze tydzień i będzie wiadomo na pewno To taka obsesja pozostaje, jak się wie, że koty niosą gen długiego włosa Nie żebym się martwiła, bo długowłose piękne też są, ale pan Mariusz...kinus pisze:Dorotko przyjmuje zaklad, ze beda SH
mam podobny dylemat z Pulpetem ale to raczej nie sa LH
To liliowy, on lubi pozować i nie ustrzeliłam kryzy i elementów za uszami, ale za to ładny portrecik wyszedł:
Teraz najbardziej "niepokoi" mnie Einstein, on ma bardziej jedwabisty włos, jeszcze do przedwczoraj uważałyśmy z Agnieszką że nie, on to bankowo krótki włos, ale wczoraj się przyjrzałam... Bardziej obstawiam w tej chwili Einsteina niż Potwora. Einstein nie lubi pozować, w ogóle jeszcze niewiele interesuje się światem, od czasu do czasu zrobi obchód swojego królestwa, i lulu
Wklejam zdjęcia może mało reprezentacyjne, ale żeby widać było sierść, szczególnie kryzę:
Dla porównania wklejam zdjęcia Borgii, dokładnie ten sam wiek, 13 dni:
I bądź tu człowieku mądry... Jeszcze tydzień i wszystko będzie jasne