Serio? A to widzisz, ja się już martwiłam, bo u nas podobnie, kiedyś wszystko co z puszeczek było uwielbiane, teraz są tylko 2 smaki i to nie wiadomo na jaki humor się trafi. Chętniej je suche jednakAudrey pisze:Burbuś jesteś piękny <serce> Śliczne fotki. Co do jedzenia mokrej karmy, to chyba raczej wchodzenie w wiek dorosły. Mój B. był kastrowany jeszcze w hodowli, a wcinał u nas mokre aż mu się uszy trzęsły. Do czasu. Teraz mokre jest ok, ale raz na tydzień w ilości niecałej małej puszeczki. Suche jak najbardziej
Burbon i Bercik
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Re: Lilak Burbon :)
- yamaha
- Genius Loci
Cudny jest, ojejejejejej <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Karola
To chyba takie foszki dla samych fochów były, bo znów rybcia jest ok ;)Audrey pisze:Burbuś jesteś piękny <serce> Śliczne fotki. Co do jedzenia mokrej karmy, to chyba raczej wchodzenie w wiek dorosły. Mój B. był kastrowany jeszcze w hodowli, a wcinał u nas mokre aż mu się uszy trzęsły. Do czasu. Teraz mokre jest ok, ale raz na tydzień w ilości niecałej małej puszeczki. Suche jak najbardziej
Znalazłam za to PoN w puszkach w sklepie, kupiłam dla spróbowania, i nadgorliwa nie sprawdziłam jaką toto ma formę - w środku był pasztecik, a mój wybredzoich na pasztety mówi <kciukwdół>
więc pucha za dychę <zły> wylądowała w koszu ;/
Prym wiedzie ewidentnie mięcho, Applaws kurczakowy w roznych mieszankach i animoda oceaniczna ;) no i oczywiście... nabiał we wszelkich odmianach ( nawet mozarelle mi kiedyś z taleza porwał i z mlaskiem glośnym pochłonął <shock> <lol> ) Musze mu jajko przepiórcze kupić, ciekawe czy zje...
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ja wczoraj pomyślałam, że prawem przeciwieństwa ciekawe czy olej z łososia by zaakceptował. Bo nasza to nic a nic. I przysmaczki Thrive z białej ryby.... Jak coś to mam na zbyciu 
- Karola
Olej w domu mam, a w zasadzie już się kończy bo został cały wychłeptanyMoniQ pisze:Ja wczoraj pomyślałam, że prawem przeciwieństwa ciekawe czy olej z łososia by zaakceptował. Bo nasza to nic a nic. I przysmaczki Thrive z białej ryby.... Jak coś to mam na zbyciu
Tak więc jak widać przeciwieństwo dalej działa :-> tego Moonlighta muszę spróbowac, tylko nie ma go nigdzie w stacjonarnych sklepach w Kato, a specjalnie nie mam z czym zamowić ;/ przysmaczki kiedyś miał jakieś, z kurczaka, ale ominął szerokim łukiem ;)
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
hehe, Moonlighta możesz w ciemno brać, u nas został ostentacyjnie zignorowanyKarola pisze:Olej w domu mam, a w zasadzie już się kończy bo został cały wychłeptanyMoniQ pisze:Ja wczoraj pomyślałam, że prawem przeciwieństwa ciekawe czy olej z łososia by zaakceptował. Bo nasza to nic a nic. I przysmaczki Thrive z białej ryby.... Jak coś to mam na zbyciu
Tak więc jak widać przeciwieństwo dalej działa :-> tego Moonlighta muszę spróbowac, tylko nie ma go nigdzie w stacjonarnych sklepach w Kato, a specjalnie nie mam z czym zamowić ;/ przysmaczki kiedyś miał jakieś, z kurczaka, ale ominął szerokim łukiem ;)
Zazdroszczę Ci z tym olejem, ja wczoraj chciałam podjąć próbę siłową, napełniłam strzykawkę, ale się poddałam, jak kot wyczuł olej i zaczął uciekać, nie miałam sumienia ;)
- Agnes
Burbuś, jesteś czarujący <zakochana>
- Karola
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Jeszcze chwila i całą umywalkę wypełni szczelnie 
Słodziaczek <zakochana>
Słodziaczek <zakochana>
-
Slonick