Drapaki

Tutaj zadajemy pytania techniczne, jak obciąć pazurki, jak podać tabletkę, jak dobrać kuwetę bądź drapak, jak i czym czesać nasze koty.
Awatar użytkownika
elwiska3
Agilisowy Rezydent

Re: Drapaki

Post autor: elwiska3 »

Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Widziałam ten drapak na żywo, nie jest wart tych pieniędzy ;-)) . Cena moim zdaniem bardzo przesadzona, ja bym wolała kupic jakiś super drapak od Rufiego jakbym miała wybierać :-)
Awatar użytkownika
elwiska3
Agilisowy Rezydent

Post autor: elwiska3 »

Miss_Monroe pisze:Widziałam ten drapak na żywo, nie jest wart tych pieniędzy ;-)) . Cena moim zdaniem bardzo przesadzona, ja bym wolała kupic jakiś super drapak od Rufiego jakbym miała wybierać :-)
Ja też :-)
ten pies to chyba jako ciekawostka do wątku znalezione w sieci <mrgreen>
e_

Post autor: e_ »

Dziewczyny dzięki. Z tego braku czasu to niedługo wszystko przegapię :((((
kinus
Hodowca
Hodowla: Kabrirus*PL
Kontakt:

Post autor: kinus »

dostałam drapak do woliery z szachownicą właśnie <zakochana>
polecam Rufiego i w tym temacie :)
ja mam EX 7 przerobione na drapak do zastosowania na zewnątrz, czyli np slupy są z litego drewna
inny też jest sznurek
Justii

Post autor: Justii »

no i okazało się (po kontakcie z RUFI), że drapaczek przyjdzie nie wcześniej niż za 14 dni roboczych, bo dużo zamówień mają ;-(
a miałam nadzieję, że już w tym tygodniu będę skręcać słupki <wsciekly>
Justii

No i stoi drapaczek od kilku dni :) tylko że kociasty omija go szerokim lukiem, moze dlatego, ze smierdzi lakierem jeszcze :D ale dzisiaj rano drapnął jeden dlugi slup, ale nie wskakuje na domek i na rozetę jeszcze, moze to za wczesnie, moze sie musi przyzwyczaic :) ale kocimietka nie dziala :D
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Justii pisze:No i stoi drapaczek od kilku dni :) tylko że kociasty omija go szerokim lukiem, moze dlatego, ze smierdzi lakierem jeszcze :D ale dzisiaj rano drapnął jeden dlugi slup, ale nie wskakuje na domek i na rozetę jeszcze, moze to za wczesnie, moze sie musi przyzwyczaic :) ale kocimietka nie dziala :D
pomalutku koteczek musi się oswoić z nowym mebelkiem jeszcze będzie śmigać po drapaku :ok:
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Drapak musi nabrać domowych zapachów. Pomaga też zabawa z kotem z piórkami przy drapaku.
Justii

Sonia pisze:Drapak musi nabrać domowych zapachów. Pomaga też zabawa z kotem z piórkami przy drapaku.

Powiesiłam mu myszki na wędkach kolo slupa do drapania 8-) jak myslicie, sadzac go na rozete co jakis czas czy nie praktykowac "zmuszania" do drapaka? <gwiżdże>
Zablokowany