Wulf od Isena*PL

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Molly

Re: Wulf od Isena*PL

Post autor: Molly »

Witam starszego brata (z późniejszego miotu w sensie, że .. ;) ) mojej Bukuni :kotek:
Hej Wulfik , pozdrawiamy, głaskamy :kotek:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

<suchy> To chyba "mlodszy" brat, nie ? <suchy> ;-))
Awatar użytkownika
Molly

tfuuu... no młodszy :mimbla:
Awatar użytkownika
vitte

Post autor: vitte »

Molly pisze:Witam starszego brata (z późniejszego miotu w sensie, że .. ;) ) mojej Bukuni :kotek:
Hej Wulfik , pozdrawiamy, głaskamy :kotek:
Witam również Pańcię ze swoimi ślicznymi koteczkami ze szczególnym uwzględnieniem starszej Isenowej siostrzyczki :kotek:
Ostatnimi czasy kocurro niezbyt chce korzystać z drapaka wręcz wogóle i nie mam pomysłu jak go tego nauczyć może ktoś pomoże ;-(
Awatar użytkownika
Creme
Hodowca
Hodowla: Isena*PL
Kontakt:

Post autor: Creme »

Vitte przestaw drapak w inne miejsce, nawet chwilowa zmiana ustawienia, położenia słupków wzbudza ponowne zainteresowanie.
Możesz też zawiesić myszki na gumeczkach lub piłki, tylko taka zabawa musi być zawsze kontrolowana, by się kocurro nie zawiesił. Jak się nic nie zmieni, będziemy myśleć dalej ;-))
Awatar użytkownika
vitte

Creme pisze:Vitte przestaw drapak w inne miejsce, nawet chwilowa zmiana ustawienia, położenia słupków wzbudza ponowne zainteresowanie.
Możesz też zawiesić myszki na gumeczkach lub piłki, tylko taka zabawa musi być zawsze kontrolowana, by się kocurro nie zawiesił. Jak się nic nie zmieni, będziemy myśleć dalej ;-))
Ślicznie dziękuje za radę zaraz idę go przestawić i zawieszę mu jego ulubioną myszkę :-)
Jestem dobrej myśli <ok>
Awatar użytkownika
Sonia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Sonia »

Dobrze jest też bawić się z kotem piórkami machając mu po słupkach, za słupkami, żeby musiał łapać te piórka przy okazji wieszając łapki na tych słupach.
Awatar użytkownika
vitte

Sonia pisze:Dobrze jest też bawić się z kotem piórkami machając mu po słupkach, za słupkami, żeby musiał łapać te piórka przy okazji wieszając łapki na tych słupach.
Zachęciłam go patyczkiem z piórkiem,przestawiłam na inne miejsce i chyba sukces <tańczy> Przed chwilą sam wskoczył na słupek z pazurkami ;-))
Slonick

Post autor: Slonick »

Brawo!!
Awatar użytkownika
Molly

Po tym właśnie wiadomo,że tu na forum są ludzie, którzy kochają koty i znają ich naturę - drobna rada i szafa gra <ok>
Zablokowany