Uwaga!!!
Uroczy chłopczyk Karmelek ma prośbę i pytanie <mrgreen>
Czy szanowne ciocie nie widziały gdzieś spineczek z szydełkowym kwiatkiem? Pisałam już w Karmelkowym wątku, że on je kocha <serce>
Karmelek otrzymał właśnie ostatnią spinkę z zapasów Antoniny ( 6 szt <rotfl> )
Różowa wygląda już jak widać na foto , a lubimy mieć więcej bo ile razy dziennie można czołgać się z latarką po podłodze
Znalazłam je kiedyś w jakimś internetowym sklepie a teraz nie mogę namierzyć. Te oryginalne u nas w domu mama moja kupiła w Terranovie dla Tosi.
Jeśli chce ktoś kupić porządny tunel (my mamy i bardzo polecamy <ok> ) to w sklepach Netto w tym tygodniu dostępne są zabawki firmy SportPet Designs w bardzo przystępnych cenach. Tunel w większości sklepów kosztuje 50 zł a w Netto 35 zł.
Tunel jak i inne zabawki znajdują się na 6 stronie: >>SportPet Designs w Netto<
Miss_Monroe pisze:Jeśli chce ktoś kupić porządny tunel (my mamy i bardzo polecamy <ok> ) to w sklepach Netto w tym tygodniu dostępne są zabawki firmy SportPet Designs w bardzo przystępnych cenach. Tunel w większości sklepów kosztuje 50 zł a w Netto 35 zł.
Tunel jak i inne zabawki znajdują się na 6 stronie: >>SportPet Designs w Netto<
Dzięki za info! Akurat codziennie koło Netto chodzę do pracy
Ten Galeon nie bedzie dobry jako zabawka dla dorosłego brytka bo sa to zabawki dla małych i drobnych kotow. Wiem, co pisze, bo dostaliśmy w październiku "Drapacz Chmur" SportPet Design w prezencie i wagi Bentleya juz nie wytrzumuje
Miss_Monroe pisze:Ten Galeon nie bedzie dobry jako zabawka dla dorosłego brytka bo sa to zabawki dla małych i drobnych kotow. Wiem, co pisze, bo dostaliśmy w październiku "Drapacz Chmur" SportPet Design w prezencie i wagi Bentleya juz nie wytrzumuje
Wprawdzie moje 3 kg futro jeszcze by chyba galeonu nie obciążyło zanadto ale jednak kupię tunel, dom i tak już wygląda jak przedszkole dla kota ;)