Misza & Ice: niebieska hrabina i śnieżny król życia
- Karola
Re: Misza- niebieska panienka:)
Kurczę... też dostałam w tym tygodniu paczkę z zooplusa, ale takiego gratisu nie było.. muszę się upomnieć! 
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
może kuwety nie kupiłaś <?>
ale na wszelki wypadek warto zapytać <mrgreen>
ale na wszelki wypadek warto zapytać <mrgreen>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Koty uwielbiają wszelkiego rodzaju woreczki, ale trzeba bardzo uważać i mieć taką zabawę na oku, bo to niebezpieczne dla kota.

- Yolla
- Agilisowy Rezydent
strzeżonego <aniołek> strzeże
muszę przyznać ze wstydem że Misza zawsze zachowuje się bardzo rozsądnie w przeciwieństwie do mnie
ale oczywiście staram się żeby było bezpiecznie
muszę przyznać ze wstydem że Misza zawsze zachowuje się bardzo rozsądnie w przeciwieństwie do mnie
ale oczywiście staram się żeby było bezpiecznie
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
"Opieka nad chorym kotem w weekend"- krótki kurs dla ludzi
Aaaaa od piątku miałam jazdę bez trzymanki
Po powrocie z pracy zastałam armagedon: zwymiotowane suchym prawie w każdym pomieszczeniu, w kuwecie śmierdzące kupale, kociczka z utytłanymi portkami bo wycieranie doopki o dywanik w łazience i hamaczek na drapaku nie pomogło (stąd dodatkowe pamiątki na fotelu i kanapie) <shock>
Futro jak zwykle wita pańcię kilkoma przewrotkami, mruczy, ociera się, bawi a ja przerażona <strach>
Po poradach udzielonych przez veta dobę było bez wymiotów ale z biegunką a ja muszę do pracy na następne 24h <strach> <strach> <strach>
Zorganizowałam opiekę: sąsiadka miała zajrzeć wieczorem i dać kolejna małą porcję jedzonka, koleżanka w gotowości żeby jakby co zastąpić na dyżurze.
Wieczorne wieści na tel średnie
zwymiotowane w przedpokoju, ale zanim poprosiłam o zabranie jedzenia i zostawienie tylko wody Misza już wcięła mokre <diabeł>
Dzis od rana zero wymiotów, zero biegunek, w brzuszku pół puszki thrive kurczak z indykiem i 4 kawałki cosma snackies kura <tańczy> , chyba jeszcze jutro potrzymam na mokrym <idea>
Podsumowując: w weekend przerobiłam tyle z opieki nad kotem ile nie miałam okazji doświadczyć od kiedy Misza jest ze mną
I oby repety nie było <lol>
Aaaaa od piątku miałam jazdę bez trzymanki
Po powrocie z pracy zastałam armagedon: zwymiotowane suchym prawie w każdym pomieszczeniu, w kuwecie śmierdzące kupale, kociczka z utytłanymi portkami bo wycieranie doopki o dywanik w łazience i hamaczek na drapaku nie pomogło (stąd dodatkowe pamiątki na fotelu i kanapie) <shock>
Futro jak zwykle wita pańcię kilkoma przewrotkami, mruczy, ociera się, bawi a ja przerażona <strach>
Po poradach udzielonych przez veta dobę było bez wymiotów ale z biegunką a ja muszę do pracy na następne 24h <strach> <strach> <strach>
Zorganizowałam opiekę: sąsiadka miała zajrzeć wieczorem i dać kolejna małą porcję jedzonka, koleżanka w gotowości żeby jakby co zastąpić na dyżurze.
Wieczorne wieści na tel średnie
Dzis od rana zero wymiotów, zero biegunek, w brzuszku pół puszki thrive kurczak z indykiem i 4 kawałki cosma snackies kura <tańczy> , chyba jeszcze jutro potrzymam na mokrym <idea>
Podsumowując: w weekend przerobiłam tyle z opieki nad kotem ile nie miałam okazji doświadczyć od kiedy Misza jest ze mną
I oby repety nie było <lol>
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
po wyczerpującym weekendzie...

Przybij piątkę... :-)

<serce> <serce> <serce>
Przybij piątkę... :-)
<serce> <serce> <serce>
-
Slonick
No to mialas niezle przejscia. Ale na zdjeciach prezentuje sie wspaniale!
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Nie zazdroszczę tych nerwów
Miszka śliczna, a łapeczka tylko do całowania <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Miszka śliczna, a łapeczka tylko do całowania <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Bidulinka, wymęczyła się pewnie... i Ty też...
Dobrze, że już dobrze
Dobrze, że już dobrze
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
dlatego musiałam sie wywnętrzyć na forum <mrgreen>
a fakt strasznie było mi jej szkoda że musiała tyle godzin siedzieć w śmierdzącym mieszkaniu
moja księżniczka
a fakt strasznie było mi jej szkoda że musiała tyle godzin siedzieć w śmierdzącym mieszkaniu
moja księżniczka