Yana, Olam, Bonii

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Re: Yana, Olam, Bonii

Post autor: yamaha »

Niewiarygodne.... <strach>
Przetlumaczylam wlasnie TZ'owi, to mi powiedzial, ze chyba cos musialam zle przeczytac albo zrozumiec, do tego stopnia mu sie to w glowie nie miesci <shock>

A dyrektor jej szkoly, gdzie zdawala mature, nie moze jakos zainterweniowac ?
Albo jakis wysoko postawiony urzednik do spraw edukacji (nie wiem, minister jakis czy cos) <shock>
Awatar użytkownika
Aga G.

Post autor: Aga G. »

Jeju gratuluje tak zdolnej córy i jako mama 5latki poproszę o "przepis" na wychowanie tak niesamowitego dziecka (zakładam że moje zdolności ma tylko jak ją mądrze pokierować?;))
A co do SGH to jestem w szoku <shock> jak zwykle chora polska polityka :( A można jakieś odwołanie napisać i w załączniku ksero artykułów z gazet załączyć 8-)
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Przede wszystkim gratuluję zdolnej córci :-) No, i dla Martyny wielkie gratulacje ... :ok: :ok: :ok:
Całej reszty nie rozumiem... :((((
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Izabela Olczak pisze:
Mago pisze:A uczelnia czym to uzasadnia? <shock>
Uczelnia zasłania sie obliczaniem punktów przez nich! rekrutacją ... według własnych zasad!
Jak trzeba liczyć punkty, by nie przyjąć najlepszej w Polsce maturzystki <diabeł>
No w głowie się nie mieści <wsciekly>

Bardzo zdolną masz córę, serdecznie gratuluję :-)

A kociaste przecudne. Łatki Księżniczki <serce> <serce> <serce>
kotku

Post autor: kotku »

Hej :)

Zacznę od tego, że piękne zdjęcia kotów :kotek: <serce>
A co do zdolnej córy. Po pierwsze brawo! A po drugie wysyłaj dziewczynę na Oxford czy Yale. Szkoda, żeby marnowała się w kraju, w którym nie finansuje się nauki i w którym podkopuje się takie talenty!
Szok.

Pozdrawiam serdecznie!
Awatar użytkownika
kizior
Hodowca

Post autor: kizior »

Absurdem jest również to, że nie zaproponowano Martynie przyjęcia na SGH z miejsca rektorskiego oraz to, że zostały przyjęte na SGH osoby, które również zdawały maturę międzynarodową, a uzyskały mniej czy znacznie mniej punktów od Martyny. Kompletny brak logiki. System przeliczania to jedno, ale nieprzyjęcie to drugie.
Awatar użytkownika
Beate
Agilisowy Rezydent

Post autor: Beate »

Piękne czekoladki i łaciatki
A co do córy to gratulacje i <shock>
Awatar użytkownika
Izabela AD

Post autor: Izabela AD »

yamaha pisze:Niewiarygodne.... <strach>
Przetlumaczylam wlasnie TZ'owi, to mi powiedzial, ze chyba cos musialam zle przeczytac albo zrozumiec, do tego stopnia mu sie to w glowie nie miesci <shock>

A dyrektor jej szkoly, gdzie zdawala mature, nie moze jakos zainterweniowac ?
Albo jakis wysoko postawiony urzednik do spraw edukacji (nie wiem, minister jakis czy cos) <shock>
Ja grzecznie czekałam jak się to wszystko wyklaruje... ale minęły dwa tygodnie tłumaczenia mojej córce: DLACZEGO ? i Dzis pusciły emocje. Może i można się odwoływać , może mozna napisać np. do TVN24 , może do Ministerstwa i nawet do samego Prezydenta? !!!! Tylko do jasnej cholery jak ten system działa w tym kraju?
Awatar użytkownika
Izabela AD

Post autor: Izabela AD »

kotku pisze:Hej :)

Zacznę od tego, że piękne zdjęcia kotów :kotek: <serce>
A co do zdolnej córy. Po pierwsze brawo! A po drugie wysyłaj dziewczynę na Oxford czy Yale. Szkoda, żeby marnowała się w kraju, w którym nie finansuje się nauki i w którym podkopuje się takie talenty!
Szok.

Pozdrawiam serdecznie!
Wiesz Kotku , mnie zapytano kim jestem z zawodu jak zapytałam się dlaczego ? Odpowiedziałam : zawsze podpisuje z imienia i nazwiska , nie mam nicków i nie wstydzę się napisać jako Izabela Olczak ,że skończyłam Fizjoterapię(wykładałam ćwiczenia dla studentów na UŁ i licencjat Architektury krajobrazu) A może wszyscy są zdrowi na tej uczelni i mają już zrobione ogrody? Korupcja? Ja mam dosyć ! Nie wiem co zrobimy , ale SERCE MNIE BOLI JAK MUSZĘ MÓWIĆ MOJEMU DZIECKU ABY WYJECHAŁA Z KRAJU!!!!!!!!!! zROZUMCIE MNIE JAKO MATKĘ!
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

:hug: :hug: :hug:
Zablokowany