Yana, Olam, Bonii
- yamaha
- Genius Loci
Re: Yana, Olam, Bonii
Niewiarygodne.... <strach>
Przetlumaczylam wlasnie TZ'owi, to mi powiedzial, ze chyba cos musialam zle przeczytac albo zrozumiec, do tego stopnia mu sie to w glowie nie miesci <shock>
A dyrektor jej szkoly, gdzie zdawala mature, nie moze jakos zainterweniowac ?
Albo jakis wysoko postawiony urzednik do spraw edukacji (nie wiem, minister jakis czy cos) <shock>
Przetlumaczylam wlasnie TZ'owi, to mi powiedzial, ze chyba cos musialam zle przeczytac albo zrozumiec, do tego stopnia mu sie to w glowie nie miesci <shock>
Albo jakis wysoko postawiony urzednik do spraw edukacji (nie wiem, minister jakis czy cos) <shock>
- Aga G.
Jeju gratuluje tak zdolnej córy i jako mama 5latki poproszę o "przepis" na wychowanie tak niesamowitego dziecka (zakładam że moje zdolności ma tylko jak ją mądrze pokierować?;))
A co do SGH to jestem w szoku <shock> jak zwykle chora polska polityka
A można jakieś odwołanie napisać i w załączniku ksero artykułów z gazet załączyć 8-)
A co do SGH to jestem w szoku <shock> jak zwykle chora polska polityka
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Przede wszystkim gratuluję zdolnej córci :-) No, i dla Martyny wielkie gratulacje ...
Całej reszty nie rozumiem...
Całej reszty nie rozumiem...
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Jak trzeba liczyć punkty, by nie przyjąć najlepszej w Polsce maturzystki <diabeł>Izabela Olczak pisze:Uczelnia zasłania sie obliczaniem punktów przez nich! rekrutacją ... według własnych zasad!Mago pisze:A uczelnia czym to uzasadnia? <shock>
No w głowie się nie mieści <wsciekly>
Bardzo zdolną masz córę, serdecznie gratuluję :-)
A kociaste przecudne. Łatki Księżniczki <serce> <serce> <serce>
-
kotku
Hej 
Zacznę od tego, że piękne zdjęcia kotów
<serce>
A co do zdolnej córy. Po pierwsze brawo! A po drugie wysyłaj dziewczynę na Oxford czy Yale. Szkoda, żeby marnowała się w kraju, w którym nie finansuje się nauki i w którym podkopuje się takie talenty!
Szok.
Pozdrawiam serdecznie!
Zacznę od tego, że piękne zdjęcia kotów
A co do zdolnej córy. Po pierwsze brawo! A po drugie wysyłaj dziewczynę na Oxford czy Yale. Szkoda, żeby marnowała się w kraju, w którym nie finansuje się nauki i w którym podkopuje się takie talenty!
Szok.
Pozdrawiam serdecznie!
- kizior
- Hodowca
Absurdem jest również to, że nie zaproponowano Martynie przyjęcia na SGH z miejsca rektorskiego oraz to, że zostały przyjęte na SGH osoby, które również zdawały maturę międzynarodową, a uzyskały mniej czy znacznie mniej punktów od Martyny. Kompletny brak logiki. System przeliczania to jedno, ale nieprzyjęcie to drugie.
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Piękne czekoladki i łaciatki
A co do córy to gratulacje i <shock>
A co do córy to gratulacje i <shock>
- Izabela AD
Ja grzecznie czekałam jak się to wszystko wyklaruje... ale minęły dwa tygodnie tłumaczenia mojej córce: DLACZEGO ? i Dzis pusciły emocje. Może i można się odwoływać , może mozna napisać np. do TVN24 , może do Ministerstwa i nawet do samego Prezydenta?yamaha pisze:Niewiarygodne.... <strach>
- Izabela AD
Wiesz Kotku , mnie zapytano kim jestem z zawodu jak zapytałam się dlaczego ? Odpowiedziałam : zawsze podpisuje z imienia i nazwiska , nie mam nicków i nie wstydzę się napisać jako Izabela Olczak ,że skończyłam Fizjoterapię(wykładałam ćwiczenia dla studentów na UŁ i licencjat Architektury krajobrazu) A może wszyscy są zdrowi na tej uczelni i mają już zrobione ogrody? Korupcja? Ja mam dosyć ! Nie wiem co zrobimy , ale SERCE MNIE BOLI JAK MUSZĘ MÓWIĆ MOJEMU DZIECKU ABY WYJECHAŁA Z KRAJU!!!!!!!!!! zROZUMCIE MNIE JAKO MATKĘ!kotku pisze:Hej
Zacznę od tego, że piękne zdjęcia kotów<serce>
Szok.
Pozdrawiam serdecznie!
- asiak
- Agilisowy Rezydent