Lolek
- Miss_Monroe
- Moderator
Re: Lolek
Cudny Lolek- odkrywca <ok> ! Super wyglada w szelkach i widać, ze jest bardzo zaciekawiony co sie dzieje dookola niego
. Chyba nie miał problemów z przyzwyczajeniem do szelek? U nas odbyło sie to jakoś wręcz idealnie.
- EwaL
Szelki nie stanowią problemu, przy zakładaniu zamiera <lol> Trochę ciążą, bo nożki się uginają i brzuchem szoruje o podłogę, ale jak się zapomni to potrafi normalnie chodzić.Miss_Monroe pisze:Cudny Lolek- odkrywca <ok> ! Super wyglada w szelkach i widać, ze jest bardzo zaciekawiony co sie dzieje dookola niego. Chyba nie miał problemów z przyzwyczajeniem do szelek? U nas odbyło sie to jakoś wręcz idealnie.
- EwaL
Jednak czeka mnie eksmisja! Analizując mieszkanie pod kątem kota, stwierdziłam, że w sypialni nie ma drapaka <shock> ! I do tego nie ma miejsca na drapak! Posiedziałam, pomyślałam i ... zamówiłam cichaczem nową komodę, ciut mniejszą od obecnej, przesyłka przyszła, mąż zdziwiony<shock> , grzecznie skręcił mebel i postawił. Stara, wielka wyjechała z sypialni <lol> Tym sposobem znalazłam miejsce na drapak od Rufiego (mały bo mały, ale zawsze drapak). Nadszedł czas działania! Zaczęłam delikatnie rozmawiać o nowych możliwościach naszej sypialni. Oczywiście usłyszałam :"Nie!" Ale nie można się zrażać pierwszymi niepowodzeniami. Znalazłam odpowiedni drapak, szybko zamówiłam, zapłaciłam i ... trzeba ostatecznie poinformować męża. Po chwilowej debacie w której usłyszałam argumenty o zagracaniu mieszkania kocimi meblami <lol>, a po co, a on ma już wszystkiego i tak za dużo, w końcu wydusił to z siebie:" Ale ja się nie dokładam!"
I o to chodziło
przecież drapak już jest zapłacony <mrgreen>
I o to chodziło
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
<rotfl>
To jak Ewa, eksmisji chyba jednak nie będzie? <lol>
To jak Ewa, eksmisji chyba jednak nie będzie? <lol>