Wszystko o zabawkach dla kotów!
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Re: Wszystko o zabawkach dla kotów!
Mój też nie 
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
dziewczyny jeśli się nie mylę to w Tesco i Real te tunele są niewiele droższe chyba nie przekraczają 40 zł więc głowy do góry!!!
Ja pognałam moja siostrę do netto (w Krakowie nie ma, a w Skawinie gdzie Ona mieszka jest) i oczywiście zażyczyliśmy sobie kolor różowy, chyba wiecie dla kogo <zakochana>
Ja pognałam moja siostrę do netto (w Krakowie nie ma, a w Skawinie gdzie Ona mieszka jest) i oczywiście zażyczyliśmy sobie kolor różowy, chyba wiecie dla kogo <zakochana>
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Dzięki ogromne Madziulam2.
Xavierek już szaleje. <lol>
Popędziłam do Reala i do Tesco.W Tesco nie ma nic.W Realu parę sztuk leżało gdzieś na samym dole,że ledwo zauważyłam.
Zakupiłam też domek <oops> .
Tunel cena 39,95
Domek cena 25,95
Popędziłam do Reala i do Tesco.W Tesco nie ma nic.W Realu parę sztuk leżało gdzieś na samym dole,że ledwo zauważyłam.
Tunel cena 39,95
Domek cena 25,95
- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
Beate pisze:Dzięki ogromne Madziulam2.
Tunel cena 39,95
Domek cena 25,95
super <tańczy>
czyli domek nawet tańszy niż w netto
- Miss_Monroe
- Moderator
W Warszawie i w Łodzi w sklepach Real widziałam tunele jak i te domki od PetSport Design i sa w lepszych cenach, niż w sklepach internetowych zoologicznych 
- Jennefer
Ja właśnie wróciłam do domu z łódką z Netto :-) podejrzewam, że łódka przetrwa tylko kilka miesięcy a potem się po prostu zarwie, ale ile do tej pory będzie miała radochy <mrgreen>
Tunelu nie kupowałam bo mam juz jeden taki porządny, ale pomyślę, żeby kupić drugi z czasem i połączyć oba.
Tunelu nie kupowałam bo mam juz jeden taki porządny, ale pomyślę, żeby kupić drugi z czasem i połączyć oba.
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Jeśli ktoś ma w planie zakup lub zastanawia się nad torem znanym większości z Was z zooplus, to właśnie widziałam w Tchibo taki:

Wygląda znajomo, prawda? Nic dziwnego, to Hagen Catit dla Tchibo! Tylko w innym kolorze (dla mnie fajniejszym, szkoda, bo już mam 2 tamte) i lepszej cenie (29,95zł)!
Jest tam jeszcze kilka fajnych rzeczy, zastanawiałam się nad szeleszczącym workiem.

Wygląda znajomo, prawda? Nic dziwnego, to Hagen Catit dla Tchibo! Tylko w innym kolorze (dla mnie fajniejszym, szkoda, bo już mam 2 tamte) i lepszej cenie (29,95zł)!
Jest tam jeszcze kilka fajnych rzeczy, zastanawiałam się nad szeleszczącym workiem.
- Miss_Monroe
- Moderator
Dziś w Tchibo jest darmowa dostawa. Właśnie zamówiłam ten tor za pobraniem i nie płaciłam nawet za pobranie! Mężowi wmówię, że ta zabawka była przecież u nas od zawsze <lol> . Zastanawiam się jeszcze nad >>inteligentną zabawką dla kota<< na przysmaki, ale boję się, że Bentley nie zrozumie o co w tym chodzi <lol> . Ma ktoś może taką zabawkę?
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
No nie wiem czy się nie złamię <gwiżdże> Tory do tej pory cieszą się kocim uznaniem, a ten by mi się ładnie komponował z wystrojem wnętrz <mrgreen>
MM - nie wiem czy to nie fotomontaż, bo zabawka przy tym brytku wydaje się spora, a to naprawdę maleństwo.
MM - nie wiem czy to nie fotomontaż, bo zabawka przy tym brytku wydaje się spora, a to naprawdę maleństwo.
- Miss_Monroe
- Moderator
To zobaczę w sklepie Tchibo jakiej wielkości jest ta "inteligentna zabawka". Miałam już nie kupować żadnych zabawek...