Tummy & Pillow
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Tummy & Pillow
Piękne koteczki, ale balkon to rewelacyjny mają, toż on prawie jak pokój wygląda, super 
- annart
tak tak, suwane szyby chronią nas od deszczu i śniegu, więc jak jest lato i jest ciepło robi się 2gi pokoik. zresztą tam są stare meble, które można zniszczyć. na 3/4 szyb jest siatka, żeby można otwierać i było bezpiecznie dla kotów, a reszty po prostu nie otwieramy:)
koty i tak wolą być tam gdzie my, wiec jak siedzimy w domku, to one z nami, pomimo otwartego balkonu. co innego wieczorem, jak można upolować jakąś muchę:) wieczorem przeradzają się w bestie
koty i tak wolą być tam gdzie my, wiec jak siedzimy w domku, to one z nami, pomimo otwartego balkonu. co innego wieczorem, jak można upolować jakąś muchę:) wieczorem przeradzają się w bestie
- Ekaterina
Śliczne kociaki.To zdjęcie na kaloryferze jest cudne 
- vitte
Super mają zaadaptowany balkon, napewno koty mają uciechę :-) ja niestety takiej możliwości nie mam więc bardzo zazdraszczam
Pięknotki mają sobie jak w raju widać że są szczęśliwe
Pięknotki mają sobie jak w raju widać że są szczęśliwe
- annart
Jeszcze mi się nie znudziło
nowe zdjęcia Tummiczka i Pillow
na początek zamiłowania botaniczne (podeptałam owies wiec teraz zatroszczę się o jeden mały kiełek słonecznika)

a potem go zjem..

zabawy na balkonowym placu zabaw

a teraz proszę państwa KOT Z KOTYLIONEM ukochane tarmosidło Tummy
(ciężko o ładne zdjęcie, bo szybko popyla z tym kotylionem, żeby go skitrać gdzieś w kątku
)

i leżakowania czas..
gdzie są koty ninja?...tu są!

i słodki Tummiczek na koniec

i padnięta po głupawce

z języczkiem - moje ulubione..

nowe zdjęcia Tummiczka i Pillow
na początek zamiłowania botaniczne (podeptałam owies wiec teraz zatroszczę się o jeden mały kiełek słonecznika)

a potem go zjem..

zabawy na balkonowym placu zabaw

a teraz proszę państwa KOT Z KOTYLIONEM ukochane tarmosidło Tummy
(ciężko o ładne zdjęcie, bo szybko popyla z tym kotylionem, żeby go skitrać gdzieś w kątku

i leżakowania czas..
gdzie są koty ninja?...tu są!

i słodki Tummiczek na koniec

i padnięta po głupawce

z języczkiem - moje ulubione..

- Snusia
- Hodowca
- Hodowla: Miziaki*PL
- Kontakt:
<zakochana> kochane dziobutki
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Jejku, jejku, jakie one są śliczne i rozkoszne. <serce> Sama słodycz. <serce> <serce> Proszę o więcej. <zakochana>
- annart
Audrey,a ja właśnie przeglądałam sobie Twojego bloga a Ty tu piszesz...hehe telepatia.
widzę,że fotki z kolorowego tunelu są nam nie obce
florystyczno- degustatorskie zamiłowania też
a po Twoim wpisie o pacaniu moskitiery, muszę napisać ze moje dziewczyny mają inne zapatrywania.
Ja mam okno na balkon, wiec zrobiłam niekoniecznie mocną moskitierę z firanki mocowanej na wszytej rzepie samoprzylepnej, bo to bardziej zapora na komary niż koty - nawet jak wylecą to na sofę pod oknem i nic im nie będzie,
w każdym razie jedna siedzi na parapecie od strony sypialni, druga na zewnątrz i naparzają się przez tą firankę, poirytowane, że nie mogą na siebie wskoczyć... myślę, że długo nie przetrwa.
widzę,że fotki z kolorowego tunelu są nam nie obce
florystyczno- degustatorskie zamiłowania też
a po Twoim wpisie o pacaniu moskitiery, muszę napisać ze moje dziewczyny mają inne zapatrywania.
Ja mam okno na balkon, wiec zrobiłam niekoniecznie mocną moskitierę z firanki mocowanej na wszytej rzepie samoprzylepnej, bo to bardziej zapora na komary niż koty - nawet jak wylecą to na sofę pod oknem i nic im nie będzie,
w każdym razie jedna siedzi na parapecie od strony sypialni, druga na zewnątrz i naparzają się przez tą firankę, poirytowane, że nie mogą na siebie wskoczyć... myślę, że długo nie przetrwa.
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Słodkie masz dziewczynki i takie fajne malutkie jeszcze, że aż się człowiekowi takiego maluszka zachciewa :-) <zakochana>
- Jennefer
Piękne koty <ok>