Vitali II von Sturmcastle
- Ada
Re: Vitali II von Sturmcastle
- Madziowa- w Biskupinie prowadzę Międzynarodowe Warsztaty Ceramiki Prehistorycznej- lepimy w tym roku ceramikę lendzielską z okresu neolitu- jak nie zapomniałaś jeszcze lepić to może znajdę jedno miejsce, wpadnij do Pracowni..... <mrgreen>
- Yamaha- masz rację, Muffin się wypycha...wszystkim...je chrupki, potem mięska z kocich puszek....wyjada Korinie kluski z kurką... żre marchewkę.... kradnie mi twarożek z talerza....wylizuje lody z miseczki ....a nad ranem strasznie płacze bo zawsze jest głodny i burczy mu w brzuszku...... <strach> i czasami sobie tak myślę, że jednak Imię nadaje charakter zwierzakowi...no bo Muffinki też są duże, tłuste i baaaardzo słodkie....... <zakochana>
- Yamaha- masz rację, Muffin się wypycha...wszystkim...je chrupki, potem mięska z kocich puszek....wyjada Korinie kluski z kurką... żre marchewkę.... kradnie mi twarożek z talerza....wylizuje lody z miseczki ....a nad ranem strasznie płacze bo zawsze jest głodny i burczy mu w brzuszku...... <strach> i czasami sobie tak myślę, że jednak Imię nadaje charakter zwierzakowi...no bo Muffinki też są duże, tłuste i baaaardzo słodkie....... <zakochana>
- Madziowa
Ojj pamiętam jeszcze
, niestety nie jestem mobilna (tylko zależna od męża), bardziej chodziło mi o podjechanie jednego dnia z babsztylami 
Zadzwonię
Zadzwonię
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ada coś w tym nadawaniu imion jest. Powinno się pięć razy przemyśleć co się wymyśli.
U mnie Tami dostał imię po gumisiowym Tamim, który wiadomo jest okrągły jak baryłeczka.
Poza tym podobno z angielskiego, tylko inaczej się pisze, to oznacza brzuszek.
Więc teraz mam jak mam <mrgreen> Grubaska, który za chiny nie chce schudnąć <lol>
U mnie Tami dostał imię po gumisiowym Tamim, który wiadomo jest okrągły jak baryłeczka.
Poza tym podobno z angielskiego, tylko inaczej się pisze, to oznacza brzuszek.
Więc teraz mam jak mam <mrgreen> Grubaska, który za chiny nie chce schudnąć <lol>
- Agnes
ja to już nie wiem, kim sie zachwycać, całe stadko jest cudne <zakochana>
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Ada no co Ty, w Biskupinie nie ma internetu ? może tylko nie odkopali Ty sprawdź <lol>
W miarę mozliwości odpocznijcie i wracajcie cali , zdrowi i w komplecie :-)
- Ada
- tam gdzie my mieszkamy- w ośrodku archeologicznym ja nie mam zasięgu internetu- nawet komórka czasami ma zero zasięgu.....Kamiko pisze:Ada no co Ty, w Biskupinie nie ma internetu ? może tylko nie odkopali Ty sprawdź <lol>
- już wróciliśmy- cali, zdrowi, pełni wrazeń a co poniektórzy to troszkę zgrubli i urośli.....
- kociarnia przywitała nas ciepło i przymilnie....kwiatki wyschły na balkonie...bo faceci "na parapety nie patrzą"...a szkoda, bo tak pięknie zakwitł mi balkon....ech..... <hm>
- za to kociarnia zadbana i tak jakby "utyta" troszku..... :-)
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Kwiatków szkoda
ale najważniejsze, że już wróciłaś i kociaki dopilnowane, ba, nawet "utyte" <lol>
- yamaha
- Genius Loci
Pokazac utyta kociarnie na zaschlym balkonie prosze <mrgreen>
(fajnie, ze jestes z powrotem, Adus
)
(fajnie, ze jestes z powrotem, Adus
- Agnes
tak tak, utyta kociarnia z suszkami, prosimy! <mrgreen>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Dobrze, że kwiatki uschły a koty utytały się a nie odwrotnie <lol>
Pokarz Mufina, bo nie mogę sobie wyobrazić, jak jeszcze bardziej utyty jest Mufin <mrgreen>
Fajnie, że już jesteś z powrotem :-)
Pokarz Mufina, bo nie mogę sobie wyobrazić, jak jeszcze bardziej utyty jest Mufin <mrgreen>
Fajnie, że już jesteś z powrotem :-)