Tummy & Pillow

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Re: Tummy & Pillow

Post autor: madziulam2 »

annart pisze:madziulam2, czy ty kochana nie podprowadziłaś mi koteczek? od Twojego wyjścia nie ma ich...kamień w wodę, smutno tu i pusto...
...
...
...
a, ok, są! śpią znów razem pod łóżkiem. Upały upały :((((
wiesz że chciałam, wiesz.... ale patrzyłaś mi na ręce i pod drzwiami z 30 min przetrzymałaś - wiem dlaczego, czekałaś czy aby któraś w torebce nie siedzi
Awatar użytkownika
annart

Post autor: annart »

mmm.. no nie... przejrzałaś mnie :-/////
a u Uli jest czekoladka do wzięcia... całkiem legalnie :P
pasowałaby taka zachwycająca piękność do Twoich chłopaczków. miss i dwóch ochroniarzy.
Awatar użytkownika
Aga G.

Post autor: Aga G. »

W hodowli, z której ja biorę Bonusia jest dwoch czekoladowych chlopcow do wzięcia bo dziewczynki w obserwacji <mrgreen>
Awatar użytkownika
annart

Aga widziałam te fotki u Ciebie w wątku, maluchy fantastyczne, fota z siostrą <zakochana> a Tobie trafił się taki rodzynek słodki, bubulek :kotek: <niah niah>

ale wiesz... ja widziałam czekoladkę Uli na żywo i powie szczerze, ze gdybym chciała tak na serio teraz 3 kociaka, to na 1000% byłaby ona.
"zachwycająca" do dosłownie to, co ją opisuje. a minki i gracja, ech... szkoda gadać. szczęściarz ten kto ją weźmie pod swój daszek.

moje 2 wróbelki są oczywiście najpiękniejsze, najcudowniejsze i są moim całym życiem <zakochana> <zakochana>
Pillow, która co rano miauczy stęskniona pod łóżkiem a potem tuli się godzinę
i Tummiczek nasz słodziutki, nieporadny, ledwo ledwo miauka i świerszczy tak cudnie oj oj..

na razie nie będę dokacać się:)
Awatar użytkownika
Aga G.

Post autor: Aga G. »

A gdzie można zobaczyć to cudo? :-)
Awatar użytkownika
annart

no u Uli w Isenie, wątek o Miocie W :-D
http://forum.agiliscattus.pl/viewtopic. ... 5&start=30
Awatar użytkownika
madziulam2
Agilisowy Rezydent

Post autor: madziulam2 »

tak, tak, tak - wizytowałam dziś nowe mieszkanko Anety i małe urwisy

rzeczywiście dla mnie to małe okruszki, więc kiedy Ania mówiła o tym że Pillow jest ciężka... same wiecie :haha: :haha: :haha:

dziewczynki są cudne!!!! balkon jest genialny, no żyć nie umierać!!
Awatar użytkownika
annart

dziękuję Madziu :kiss:
szkoda tylko, że małe spały długo i mało się rozluźniły, za to teraz rozrabiają. wyspane i chłodno w końcu.
Wpadaj teraz, o tej porze na balkonie jest kawiarniany klimat dopiero :-D i muchy do polowania, więc głupawka zaraz małym strzeli do głowy, szczególnie po wieczornym mięsku.

za to był przed godziną pan mechanik od pralki i koteczki w ogóle się nie schowały, nawet wstydliwa i strachliwa Pillow. Tummy z jakimś silikonem na ogonie właziła panu do skrzynki na narzędzia. na bezczela, ona jest tak uroczo odważna.
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Dopiero teraz tu dotarłam - witam się mocno spóźniona, zachwycona dziewczynkami <serce> <serce> :kotek: :kotek: i placem zabaw, który im stworzyłaś :ok:
Awatar użytkownika
vitte

Post autor: vitte »

To chyba tak to już jest bo jak do mnie mama przychodzi która uwielbia koty nasz kocurek zawsze gdzieś śpi schowany i nie może się naczekać aż wyjdzie. Natomiast teraz gdy już już jej nie ma śpi obok mnie na panelach :-)
Ale korci czekoladka od Uli jest taka prześliczna <serce> Ciekawe czy kotki poznałyby że są rodzeństwem <gwiżdże>
Zablokowany