Borgia, Arabica, Fado, Gatta, Negra, Raya, Ori, Perla, Vesper, Django, Ina, Bunia, Queenie, Junior i Kokido
- destiny
- Hodowca
- Hodowla: DESTY*PL
- Kontakt:
-
- Kontakt:
- bajewka
- Hodowca
- Hodowla: Bajbri*Pl
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
- Mały Lew
- Hodowca
- Hodowla: MAŁY LEW*PL (zamknięta)
- Kontakt:
- lakshmi
- Hodowca
- Hodowla: Underleyhall*PL
- Kontakt:
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
- Dorszka
- Administrator
- Kontakt:
Myślałam, że jest trzecia - o Twoich dwóch wiedziałam, ale o pozostałych dwóch nie Nie znam tamtych przydomków, i chyba nie mają strony, więc nie pooglądamlakshmi pisze:Arabica jest piąta (dwie u mnie, siostra w BiTriBRI i jeszcze jedna w Kociej Magii) ;)
Jeszcze trochę, on zajęty ganianiem bardzo, męczeniem wszystkiego, co się rusza, a najbardziej nas. Za karę nie robimy mu zdjęćMago pisze:Ja bym chciała tak nieśmiało przypomnieć, że Fado miał się pojawiać w wątku dla "Starych"... no i jakoś chłopaka nie widać, musi strasznie zajęty jest
Ale już niedługo się poprawię!
- lakshmi
- Hodowca
- Hodowla: Underleyhall*PL
- Kontakt:
Siostrę czyli Roraimę Herbu Kadar*PL możesz na aishy pooglądać w wątku "Dyziolce" - warta oglądania dziewczynka. Gdyby Rottce dwóch 'średniokumatych' sędziów nie zmieniło koloru z 02 na 03 (no, niby bieli jest na 02, ale to niemozliwe, bo ojciec 03, a matka solid), to byłyby cztery. O tej z Kociej Magii się dowiedziałam, jak Rottce przyszło z nią stanąć w szranki -- aż takich łatwych zwycięstw nie lubię...Dorszka pisze:Myślałam, że jest trzecia - o Twoich dwóch wiedziałam, ale o pozostałych dwóch nie Nie znam tamtych przydomków, i chyba nie mają strony, więc nie pooglądamlakshmi pisze:Arabica jest piąta (dwie u mnie, siostra w BiTriBRI i jeszcze jedna w Kociej Magii) ;)
Generalnie cieszy mnie, że się kolor w Polsce przyjął i bardzo bawi mnie, jak mi moje "krowy" od dachowców 'wyzywają'
Gratuluję Opola, rzadko się zdarza, żeby bikolor tak wysoko zaszalał.
lakshmi