muffi

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Zafira

Re: muffi

Post autor: Zafira »

Kiciunia jest prześliczna. Puzunia z okrągłą buzią Idealna.
Mam nadzieję, że brzuszek dojdzie do siebie.
Nie wiem, ja się nie znam, ale znowu inna karma ( chodzi mi o kalm). Niech się mądrzejsi wypowiedzą, ale akurat Muffi bym już nie zmieniała karmy, może te feromony w kontakcie wystarczą. No i czas i dużo miłości.
Awatar użytkownika
SZYLKRECIA

Post autor: SZYLKRECIA »

Zafira pisze:Kiciunia jest prześliczna. Puzunia z okrągłą buzią Idealna.
Mam nadzieję, że brzuszek dojdzie do siebie.
Nie wiem, ja się nie znam, ale znowu inna karma ( chodzi mi o kalm). Niech się mądrzejsi wypowiedzą, ale akurat Muffi bym już nie zmieniała karmy, może te feromony w kontakcie wystarczą. No i czas i dużo miłości.
Zafirko, dziękujemy za miłe słowa,
Zostajemy przy obecnej karmie, 3 dzień kupka bez krwi, więc na razie się cieszymy, wprawdzie luźna, ale Kicia dostała pastę odkłaczającą, więc myślę, że to za jej sprawą :-/////
Dopóki wszystko gra, nic nie zmieniamy :-?
Awatar użytkownika
manita
Agilisowy Rezydent
Kontakt:

Post autor: manita »

Śliczna kiciunia, cieszę się, że już jest jej lepiej.
Awatar użytkownika
SZYLKRECIA

manita pisze:Śliczna kiciunia, cieszę się, że już jest jej lepiej.
Dziękuję ślicznie, mamy nadzieję, że się utrzyma taki stan ;-))
Dla kociastych wielkie całusy <serce>
Awatar użytkownika
Madziowa

Post autor: Madziowa »

Muffi jest prześliczna <serce> ,cieszę się, że wyniki badań są dobre. Mam nadzieję, że to tylko stres. Ucałowania dla słodkiego pysia <zakochana>
Awatar użytkownika
SZYLKRECIA

Madziowa pisze:Muffi jest prześliczna <serce> ,cieszę się, że wyniki badań są dobre. Mam nadzieję, że to tylko stres. Ucałowania dla słodkiego pysia <zakochana>
Przyjmujemy buziaki <serce>
Kciuki za Lalunię i nowe liliowe Słoneczko <ok>
Awatar użytkownika
Zafira

Post autor: Zafira »

:ok: wielkie kciuki za zgrabnego kupala.Niech się tak utrzymuje, a nawet coraz lepiej.
Awatar użytkownika
SZYLKRECIA

Zafira pisze::ok: wielkie kciuki za zgrabnego kupala.Niech się tak utrzymuje, a nawet coraz lepiej.
Zafirko,
4 kupka bez krwi!! Jestem taka szczęśliwa, nie chcę zapeszać, ale odstawiliśmy RC sterilised i wydaje mi się, że to jest powód... ale nie chce mi się wierzyć, żeby karma aż takie negatywne skutki wywoływała, czy może jednak jest to coś innego. Kocia w hodowli jako maluch była na Royalu, jadła też gastro, na które dobrze reagowała. Co a takim razie by było w strilised?? Przecież one wszystkie mają bardzo podobny skład. Dodam jeszcze, że Kocia nie jest spuchnięta, ładnie spadła jej opuchlizna po 4 dniach zmiany karmy <shock> <shock> <shock> <strach> <strach>
Może jednak to coś innego...
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Popatrz sobie na skład karmy RC Sterylised, skład nie jest za dobry, karma po prostu mogła nie służyć koteczce. Pisałam w wątku o brzuszkach, aby odstawić tą karmę ;-)) . Mam nadzieję, że ta karma była przyczyną kłopotów i wszystko już będzie dobrze :ok:
Awatar użytkownika
SZYLKRECIA

Miss_Monroe pisze:Popatrz sobie na skład karmy RC Sterylised, skład nie jest za dobry, karma po prostu mogła nie służyć koteczce. Pisałam w wątku o brzuszkach, aby odstawić tą karmę ;-)) . Mam nadzieję, że ta karma była przyczyną kłopotów i wszystko już będzie dobrze :ok:
Lenko, ja właśnie oglądałam ten skład i czytałam, co napisałaś o tej karmie, jestem też "ludzkim" dietetykiem, ale tak po ludzku jakoś nie chce mi się wierzyć, że aż taki zły wpływ może mieć na zwierzaka, i że weterynarze są takimi gorącymi zwolennikami RC! Poza tym karma gastro i Calm naprawdę to prawie ten sam skład, poza dodatkami specjalnymi, jak choćby tryptofan. Dlatego mnie to dziwi, mocno... <strach>
Zablokowany