Samson

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Re: Samson

Post autor: MoniQ »

A kuku! Co słychać u Samsonka? :)
xennaextra

Post autor: xennaextra »

Halo :-) miło, że ktoś o nas jeszcze pamięta :-) Z racji wakacji i dłuższego wyjazdu jestem mocno nieogarnięta z tym, co się tu dzieje.. Samson wiedzie żywot kota szczęśliwego, dostał do dyspozycji taras, więc obecnie jego kolor jest bardziej szary niż biały, bo czuje się w obowiązku froterować najbardziej zakurzone miejsca <mrgreen>
Bałam się czy mnie w ogóle pozna jak wrócę po 10 dniach nieobecności, ale na szczęście wyprowadził mnie z tej obawy leżąc mi całą noc na głowie, tuląc się i mrucząc <zakochana>
Niebawem postaram się wrzucić jakieś bardziej aktualne zdjęcia!
Slonick

Post autor: Slonick »

No to czekamy...i witaj w klubie nieogarnietych <mrgreen>
xennaextra

Daawno nas nie było, a Samson skończył już wszakże 8 miesięcy :-)
W czasie dosłownie kilku spotkań w okresie wakacyjnym udało mu się o dziwo zaprzyjaźnić z kotką mojej mamy, która była nie za dobrze do niego nastawiona... Aż dziw, czytając jak ostro przebiegają dokocenia! To chyba wiecznie wyluzowany nastrój Samsona uratował sprawę, bo jak tylko kicia zaczynała na niego syczeć i być agresywna to albo puszczał to mimo uszu, albo ewentualnie przewracał się z niewinną miną na plecy :-D
Oto dowód kociego przymierza :

Obrazek

W dodatku kociołek zorientował się wreszcie, że dekoder grzeje od góry i został nowoczesnym piecuchem :-)

Obrazek

Tyle, że dupka się coraz bardziej nie mieści już :-D
kotku

Post autor: kotku »

Śliczny :-) :kotek: A z koleżanką tacy w siebie zapatrzeni, że fiu fiu <gwiżdże>
Zdecydowanie za rzadko pokazujesz to piękne futerko.
xennaextra

A tak się pięknie komponuję w Pańci bałaganie - wybaczcie naturalizm, ale tak niestety to wyglądało kiedy nie było czasu na sprzątanie <strach>

Obrazek

I na tarasie pozuję

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
ania1978

Post autor: ania1978 »

jaki on śliczniutki i puchaty <zakochana> <zakochana> <zakochana> rośnie chłopak jak na drożdżach :kotek: a bałagan to chyba jest to co koty lubią najbardziej <lol> mój uwielbia i czym większy tym lepsza zabawa <lol>
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

fokus na Samsona <zakochana> nic więcej nie widze, nie ma bałaganu <lol>
a poważnie, na prawde nic nie widać, nic poza Samsonem <zakochana> Jaki On piękny <serce>
a i koleżanka fajna :kotek:
xennaextra

kotku pisze:Śliczny :-) :kotek: A z koleżanką tacy w siebie zapatrzeni, że fiu fiu <gwiżdże>
Zdecydowanie za rzadko pokazujesz to piękne futerko.
Dziękujeemy :-) teraz będę nadrabiać zaległości! To zapatrzenie to była akurat walka na wzrok, pt. "Tylko nie próbuj wchodzić na moje ukochane posłanko" <lol> Choć później były już wspólne gonitwy i nawet czułe lizanie po łepetynkach!
xennaextra

Dzięki Dziewczyny! :kwiatek:
Wychodzi na to, że dobrze mieć ładnego kota będąc bałaganiarzem :-D
Choć rzeczywiście dla nich im większy chaos tym lepiej.. Najlepsza nagroda dla Samsona to wpuszczenie do dużej szuflady z poupychanymi szeleszczącymi torbami!
Zablokowany