Severus ^^

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
Zireael

Re: Severus ^^

Post autor: Zireael »

Asiek ja właśnie odwrotnie chce żeby jadł głównie suche i dodatek w postaci mokrego :) Ostatnio dałam mu rybę na parze i kurczaka gotowanego, lubi też przemrożoną wołowinkę, ale głownie daje mu gotowe puszki z Animondy.

Szylkrecja on karmię je, ale trzeba go zachęcać, cieszymy się i z tego, ostatnio dałam mu saszetkę mokrego bo ładnie jadł suche, to jako nagroda, bałam się, że przestanie potem jeść suche, ale je, chociaż ma dalej takie jazdy, że chce łapką zakopać, ale potem przychodzi i je :) a co do rodzaju karmy... on zje każdą chrupkę, która mu podsuniemy... <shock>
Awatar użytkownika
SZYLKRECIA

Post autor: SZYLKRECIA »

Zireael pisze:Asiek ja właśnie odwrotnie chce żeby jadł głównie suche i dodatek w postaci mokrego :) Ostatnio dałam mu rybę na parze i kurczaka gotowanego, lubi też przemrożoną wołowinkę, ale głownie daje mu gotowe puszki z Animondy.

Szylkrecja on karmię je, ale trzeba go zachęcać, cieszymy się i z tego, ostatnio dałam mu saszetkę mokrego bo ładnie jadł suche, to jako nagroda, bałam się, że przestanie potem jeść suche, ale je, chociaż ma dalej takie jazdy, że chce łapką zakopać, ale potem przychodzi i je :) a co do rodzaju karmy... on zje każdą chrupkę, która mu podsuniemy... <shock>
Super!!
Tak suche jest ważne! Choćby i na ząbki <ok> a to Ci mały smakosz :kotek:
Awatar użytkownika
asiek
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiek »

Tak propos ząbków,nic tak świetnie nie oczyszcza jak kawałek surowizny czy skrzydełka jak już pisałam. <lol>
Awatar użytkownika
Aga G.

Post autor: Aga G. »

Przepraszam że tak wtrącę ale bardzo mnie to skrzydełko zainteresowało :) I tak po prostu mogę dać mojej kotce przemrożone skrzydełko w całości?? :):):)
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Aga G. pisze:Przepraszam że tak wtrącę ale bardzo mnie to skrzydełko zainteresowało :) I tak po prostu mogę dać mojej kotce przemrożone skrzydełko w całości?? :):):)
Tutaj mamy o podawaniu surowego skrzydełka: >>Mięsko<<
Awatar użytkownika
Aga G.

Post autor: Aga G. »

Dziękuję Lenko :kiss: już czytam :)
Awatar użytkownika
tymabri
Hodowca
Hodowla: Tymabri*PL
Kontakt:

Post autor: tymabri »

to i ja witam na forum, ciut z opóźnieniem, ale staram się powakacyjnie watki nadrobić... mam nadzieje,ze się da, hehe
Zablokowany