Jadwiga i Oliwier
- Ekaterina
Re: Jadwiga i Aslan
Beznadziejnie się czuję.Biję się z myślami,chociaż wiem,że najrozsądniej będzie poszukać mu dobrego domu.
- SZYLKRECIA
Bardzo mi przykro, że aż tak źle.
Doskonale rozumiem, jak się czujesz. I bardzo dobrze, że pytasz i szukasz rozwiązań. To przecież naturalne!
Ojejku, straszny kłopot. Jeżeli wypróbowałaś i wyczerpałaś wszystkie możliwości, to każda decyzja jaką podejmiesz będzie jak dla mnie ok. <serce>
Doskonale rozumiem, jak się czujesz. I bardzo dobrze, że pytasz i szukasz rozwiązań. To przecież naturalne!
Ojejku, straszny kłopot. Jeżeli wypróbowałaś i wyczerpałaś wszystkie możliwości, to każda decyzja jaką podejmiesz będzie jak dla mnie ok. <serce>
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Ja poszukałabym nowego domku dla kocurka Jadwinia jest najważniejsza .
Koszmar musi koteczka przeżywać bo jej domek który był ddla niej azylem spokoju i bezpieczeństwa stał się dla niej horrorem.
W złych warunkach , bez uczucia , bez serca łobuz się chował walczył o byt chodził do restauracji po jedzenie pił jak cos znalazł i taki został walczy o swoje on jest najważniejszy .
Poszukaj łobuzowi nowego domku z zastrzeżeniem ,że musi być sam żeby nie molestował innych domowników.
Jeszcze będziesz miała drugiego kotka ( może jednak malucha) widocznie ten gryzoń nie był Tobie pisany
Koszmar musi koteczka przeżywać bo jej domek który był ddla niej azylem spokoju i bezpieczeństwa stał się dla niej horrorem.
W złych warunkach , bez uczucia , bez serca łobuz się chował walczył o byt chodził do restauracji po jedzenie pił jak cos znalazł i taki został walczy o swoje on jest najważniejszy .
Poszukaj łobuzowi nowego domku z zastrzeżeniem ,że musi być sam żeby nie molestował innych domowników.
Jeszcze będziesz miała drugiego kotka ( może jednak malucha) widocznie ten gryzoń nie był Tobie pisany
- yamaha
- Genius Loci
Ekatarino, wiedz, ze kazda decyzje jaka podejmiesz, uznam za DOBRA.
Bo choc baaardzo mi sie Aslan podoba, to nie chce, zeby Jadzia cierpiala
Jestem z Toba
Bo choc baaardzo mi sie Aslan podoba, to nie chce, zeby Jadzia cierpiala
Jestem z Toba
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Mnie jest żal obu kotów. Jadwigi, bo cierpi, Aslana, bo najprawdopodobniej kolejny raz w tak krótkim czasie będzie musiał zmienić dom. To nie jego wina, że jako kociak trafił na niewłaściwych ludzi
Ważne są oba koty, żeby znaleźć najlepsze wyjście dla obu. Ekaterino, jeżeli zawiodły wszystkie sposoby, trzeba będzie poszukać Aslanowi nowego kochającego domku bez innych kotów.
Ważne są oba koty, żeby znaleźć najlepsze wyjście dla obu. Ekaterino, jeżeli zawiodły wszystkie sposoby, trzeba będzie poszukać Aslanowi nowego kochającego domku bez innych kotów.
- Ekaterina
Dziękuję za wsparcie,cały dzień dziś przepłakałam.Dla mnie również są ważne oba koty,jest mi przykro,że się nie udało.Zrobiłam wszytko co mogłam,tak mi się wydaje.
- SZYLKRECIA
Ekaterina pisze:Dziękuję za wsparcie,cały dzień dziś przepłakałam.Dla mnie również są ważne oba koty,jest mi przykro,że się nie udało.Zrobiłam wszytko co mogłam,tak mi się wydaje.
Wielki żal, wielki smutek, rozumiemy, bardzo rozumiemy, przytulamy mocno
- yamaha
- Genius Loci
Chyba czas zalozyc Aslanowi watek w "Adopcjach"
- Ekaterina
poszukam wśród znajomych najpierw,może ktoś będzie chciał zaadoptować,boję się jak cholera tego rozstania.
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Trudne decyzje zazwyczaj są z tych dobrych...
Współczuję i Tobie, i Asłanowi, ale jak trzeba to trzeba...
Współczuję i Tobie, i Asłanowi, ale jak trzeba to trzeba...