Tomahawk of Czankra i Pumba pumbiasty

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
magdaita

Re: Tomahawk of Czankra i Pumba pumbiasty

Post autor: magdaita »

[quote="Arla"]ojeee,ale musisz mnieć zdolną córkę,zapewne zdolności posiada po mamusi? <mrgreen>

<rotfl> <rotfl> <rotfl>
raczej po tatusiu, on tancerz pierwsza klasa: " ach, jak ten twój Andrzej świetnie prowadzi" - nie omieszkają mi zawsze donieść zachwycone koleżanki.
No ja też brykam, ale raczej przeciętnie, nie wyszkoliłam się jak mój małż na wiejskich zabawach w remizach <lol> . A on na swoim Simsonku na każdą potańcówkę w sobotę z kolegą Mirkiem pomykał <lol>
ja w tym czasie listy Trójki słuchałam, bo z małego miasta byłam i na sztacheta disco nie jeździłam <lol>

Dzięki za gratulacje dla Julaszki, jestem z niej dumna, że tak sobie poradziła na pierwszym tak dalekim wyjeździe. Była już 3 razy na koloniach (jest w 4 klasie), ale tak daleko nigdy, raczej blisko domu,żebyśmy mogli ją odwiedzić. Po takich wojażach wyjazd w okolice Ełku w te wakacje to będzie dla niej bułka z masłem. I z tego się cieszę, że młoda nabywa pewności siebie.
Awatar użytkownika
Arla

Post autor: Arla »

No ja też raczej wolałam posłuchać przebojów trójki <lol> Tancorka ze mnie "jako tako".A być może trzeba było po remizach latach,ech.. <lol>
Ignasiowa

Post autor: Ignasiowa »

Ajjj cudowności! Podoba mi się to zestawienie kolorystyczne, jakbym miała większy dom to pewnie jeszcze bym czekoladę wzięła :D Rudasy są bardzo do siebie podobne. Nawet pozy takie same :D No i na co zwróciła mi uwage moja weterynarz, ale to pewnie wiesz - rudaski są dużo delikatniejsze.
Ja mam dużą słabość do rudzielców, Ignacego szukaliśmy dłuuugo. Jakoś tak zdecydowaliśmy że będzie rudy, bo wyjątkowy. A Kuba to już z rozpędu - miałam już w zwyczaju oglądać ogłoszenia, mój mąż stwierdził że w sumie moglibyśmy wziąć drugiego i tak znalazł się u nas kochany Kubuś :-) . Ignacy jest takim przytulasem że obawiałam się jak zniesie nasz wyjazd na wakacje np. Wiadomo że ktoś będzie dochodził i karmił, ale to nie to samo co się przytulić.
Z pewnościa będę tutaj często zaglądać;-)
Awatar użytkownika
BeaM
Hodowca
Hodowla: Cat's Avenue
Kontakt:

Post autor: BeaM »

Noski noski są świetne :-) widać, że męska przyjaźń kwitnie ;-))
Zablokowany