Domyślam się, że rozstanie było ciężkie...
Jadwiga i Oliwier
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Re: Jadwiga i Aslan
Dobre wieści
Niech mu się dobrze panuje <ok>
- yamaha
- Genius Loci
Sama nie wiem, co napisac... bo mysle, ze troszeczke czuje sie tak jak Ty, Kasiu....
Z jednej strony ciesze sie bardzo, bo wiem, ze bedzie mu SAMEMU w domu lepiej, z drugiej jest mi smutno, bo juz sie przyzwyczailam, ze na forum JEST ten cudny kicius <zakochana>
Ktos z Twoich znajomych go bierze ?
Wiec bedziesz moze miala wiesci od czasu do czasu, co ?
i
Jestes dzielna i DOBRZE POSTAPILAS.
Wyglaskaj oba, a Jadzia niech jak najszybciej odnajdzie spokoj i beztroske
Z jednej strony ciesze sie bardzo, bo wiem, ze bedzie mu SAMEMU w domu lepiej, z drugiej jest mi smutno, bo juz sie przyzwyczailam, ze na forum JEST ten cudny kicius <zakochana>
Ktos z Twoich znajomych go bierze ?
Wiec bedziesz moze miala wiesci od czasu do czasu, co ?
Jestes dzielna i DOBRZE POSTAPILAS.
Wyglaskaj oba, a Jadzia niech jak najszybciej odnajdzie spokoj i beztroske
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Z pewnością nie była to łatwa decyzja, ale myślę, że najlepsza dla Aslanka i Jadwisi :-)
Ekaterinko
Ekaterinko
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Aslanku niech w nowym domu będzie Ci cudownie.
Jadwinia ciesz się Panią , wyluzuj i czekaj na jakieś fajne towarzystwo
Jadwinia ciesz się Panią , wyluzuj i czekaj na jakieś fajne towarzystwo
- Beate
- Agilisowy Rezydent
Kibicowałam Wam gorąco od samego początku.
Szkoda ,że się nie udało.
Ale cóż życie jest brutalne <zły>
Mam nadzieję ,że Jadwiga odżyje ,a Aslan będzie grzecznym kotkiem w nowym domku. <ok> <ok> <ok>
Szkoda ,że się nie udało.
Ale cóż życie jest brutalne <zły>
Mam nadzieję ,że Jadwiga odżyje ,a Aslan będzie grzecznym kotkiem w nowym domku. <ok> <ok> <ok>
- Ekaterina
Re: Jadwiga
Wieści z nowego domu są takie.Aslan po wyjściu z transportera wybrał się na zwiedzanie domu.Ogarnął dwa piętra,wrócił do kuchni,pojadł,popił.skorzystał z kuwety.Okazuje się,że Pani ma chomika,więc chłopak ma darmowe oglądanie telewizji.Dom zwiedza nadal,u mnie były tylko 3 pokoje więc za dużo do zwiedzania nie miał,myślę,że dobrze wybrałam i będzie ok.Jadwiga odsypia stres chyba,bo odkąd pojechał cały czas śpi.

- madziulam2
- Agilisowy Rezydent
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Jadwinia <zakochana>Ekaterina pisze:Wieści z nowego domu są takie.Aslan po wyjściu z transportera wybrał się na zwiedzanie domu.Ogarnął dwa piętra,wrócił do kuchni,pojadł,popił.skorzystał z kuwety.Okazuje się,że Pani ma chomika,więc chłopak ma darmowe oglądanie telewizji.Dom zwiedza nadal,u mnie były tylko 3 pokoje więc za dużo do zwiedzania nie miał,myślę,że dobrze wybrałam i będzie ok.Jadwiga odsypia stres chyba,bo odkąd pojechał cały czas śpi.
Zrobiłaś słusznie
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Brzmi optymistycznie!
Ale ja mam wrażenie, że Asłan to taki duch, któremu wszędzie będzie dobrze, easy rider... ;)
Jadwiniu, odpoczywaj
I ślicznie ci łapcia wystaje z rozety <zakochana>
Ale ja mam wrażenie, że Asłan to taki duch, któremu wszędzie będzie dobrze, easy rider... ;)
Jadwiniu, odpoczywaj
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Ale się porobiło <shock>
Szkoda, że tak wyszło, ale to było najlepsze rozwiązanie. Aslan na pewno się odnajdzie w nowym domku, a Jadwinia wreszcie odzyskała spokój. Tak dla nich jest najlepiej, choć wyobrażam sobie, jak Ci ciężko na sercu i żal, że nie wyszło.
Ja myślę, że kiedyś możesz spróbować jeszcze raz się dokocić, ale najlepiej gdyby to był mały kociak. Tak jest łatwiej niż przy dwóch dorosłych kotach.
Szkoda, że tak wyszło, ale to było najlepsze rozwiązanie. Aslan na pewno się odnajdzie w nowym domku, a Jadwinia wreszcie odzyskała spokój. Tak dla nich jest najlepiej, choć wyobrażam sobie, jak Ci ciężko na sercu i żal, że nie wyszło.
Ja myślę, że kiedyś możesz spróbować jeszcze raz się dokocić, ale najlepiej gdyby to był mały kociak. Tak jest łatwiej niż przy dwóch dorosłych kotach.