Sir Newton i cyn-Amonek
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Re: Sir Newton
Słodki maluch ,a pewnie jak go odwiedzasz to czekanie nie jest tak uciążliwe 
- vitte
Śliczny kocurek i coraz bliżej do odbioru
Fajnie że tak często możesz odwiedzać kotka w hodowli- też miałam okazję ją kiedyś odwiedzić i musze stwierdzić że hodowcy są prawdziwymi miłośnikami kotów tej rasy a kociątka są przez nich wykochane.
Fajnie że tak często możesz odwiedzać kotka w hodowli- też miałam okazję ją kiedyś odwiedzić i musze stwierdzić że hodowcy są prawdziwymi miłośnikami kotów tej rasy a kociątka są przez nich wykochane.
- cheshire
vitte, mówisz o hodowli Newtona? No kotki tam mają wielki "koci dom" z drapakiem w każdym rogu do dyspozycji i kochających opiekunów. Jak się tam jedzie, to czas tak szybko leci z kociakami <strach>
Co do odwiedzin, to właściwie drugi raz tam jedziemy, typowo odwiedzinowo, a trzeci od urodzenia, no ale za pierwszym razem to były małe ślepe kulki i jechałam na rozeznanie. No i tak apropos forumowej dyskusji, co do lokalizacji hodowli - jeśli się ją ma blisko, to można kociaka poodwiedzać i przyzwyczaić do siebie - mam nadzieję, że dzieki temu aklimtyzacja potem tez będzie łatwiejsza.
Co do odwiedzin, to właściwie drugi raz tam jedziemy, typowo odwiedzinowo, a trzeci od urodzenia, no ale za pierwszym razem to były małe ślepe kulki i jechałam na rozeznanie. No i tak apropos forumowej dyskusji, co do lokalizacji hodowli - jeśli się ją ma blisko, to można kociaka poodwiedzać i przyzwyczaić do siebie - mam nadzieję, że dzieki temu aklimtyzacja potem tez będzie łatwiejsza.
- vitte
Tak hodowla "Kocia ostoja" to prawdziwy raj na ziemii dla kotów a ten drapak w przedpokoju robi mega wrazenie <shock>
Napewno dzięki odwiedzinom kotek ma okazje Was poznać i Wasze zapachy a i jaka frajda pobawić się z taką małą śliczną puchatą i mięciutką kuleczką <zakochana>
Napewno dzięki odwiedzinom kotek ma okazje Was poznać i Wasze zapachy a i jaka frajda pobawić się z taką małą śliczną puchatą i mięciutką kuleczką <zakochana>
- Jennefer
Uroczy niebieski kocurek <serce> Już niedługo będzie z Wami, zobaczycie jak to szybko zleci :-)
- cheshire
Ojjj tak.. <strach>
W pon. dostaję stypendium i zaraz zamawiać będę wszystko w zooplusie, bo na razie mam tylko drapak <roll>
W pon. dostaję stypendium i zaraz zamawiać będę wszystko w zooplusie, bo na razie mam tylko drapak <roll>
- elunia40
- Hodowca
Śliczny słodziaczek
A czy drapak już złożony? <lol>
A czy drapak już złożony? <lol>
- cheshire
Właśnie nie, bo mi chłop wyjechał na weekend 
-
Slonick