Zgadzam się w 100 % :-)yamaha pisze:Dorszki trzeba sluchac.Markoos pisze:Już Dorszka też doradziła mi Power of Nature.
Bardziej niz ksiedza na kazaniu.
Bolo
- Markoos
Re: Bolo
7 kg to byłoby nieźle jak dla Bolka. Najbardziej się boję, żeby dalej nie przybierał, już wystarczy.
Już zamówiłem PoN na bdkarma. Ciężko w ogóle ją znaleźć. Do Modern Pet się zraziłem, bo we wszystkich pozycjach PoN stoi: "oczekujemy na dostawę". Albo się coś sprzedaje albo nie. A znając Bolka to będzie wsuwał tą karmę jak nakręcony <lol> . Zresztą z tych co mnie interesują to są raptem dwie do wyboru albo mieszana albo kurczak.
P.S. Dorszka jest dla mnie niekwestionowanym autorytetem. Wielki szacunek dla niej i dla wszystkich osób tworzących tą stronę i forum za ogrom pracy jaki w to włożyli. Ale za to efekt jest - naprawdę - niesamowity.
Już zamówiłem PoN na bdkarma. Ciężko w ogóle ją znaleźć. Do Modern Pet się zraziłem, bo we wszystkich pozycjach PoN stoi: "oczekujemy na dostawę". Albo się coś sprzedaje albo nie. A znając Bolka to będzie wsuwał tą karmę jak nakręcony <lol> . Zresztą z tych co mnie interesują to są raptem dwie do wyboru albo mieszana albo kurczak.
P.S. Dorszka jest dla mnie niekwestionowanym autorytetem. Wielki szacunek dla niej i dla wszystkich osób tworzących tą stronę i forum za ogrom pracy jaki w to włożyli. Ale za to efekt jest - naprawdę - niesamowity.
- Miss_Monroe
- Moderator
A to ja pierwsza doradziłam bezzbożówkę <mrgreen> <lol> . Pani Dorota jest ogromnie pomocna i można na Nią liczyćAudrey pisze:Zgadzam się w 100 % :-)yamaha pisze:Dorszki trzeba sluchac.Markoos pisze:Już Dorszka też doradziła mi Power of Nature.
Bardziej niz ksiedza na kazaniu.

- Markoos
Tak, jestem pewien, mam rodowód i książeczkę zdrowia. W wolnej chwili może kiedyś zrobię taki album jak przybierał na wadze przez te pół roku u mnie.atomeria pisze:Imponujący ten Twój kocur, a jesteś całkiem pewien, że ma tylko rok?
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
No ciekawe ile będzie ważył, jak będzie miał 3 lata <mrgreen>
W każdym razie jak przejdziesz na PoN, to na pewno mniej niż jak byś go dalej pasł karmami z dużą zawartością węglowodanów.
Piękny kocurro <zakochana> pomimo ciut za dużego brzuszka.
W każdym razie jak przejdziesz na PoN, to na pewno mniej niż jak byś go dalej pasł karmami z dużą zawartością węglowodanów.
Piękny kocurro <zakochana> pomimo ciut za dużego brzuszka.
- SZYLKRECIA
Oj słuszny Brysio, bardzo słuszny, piękne pozycje przyjmuje, odważne kocio nawet pozuje na drabinie <ok>