No brawo. U mnie sruby nie zostaly, ale jak sie trzyma to sie trzyma, pewnie szczegolnie tych srub nie licza jak wkladaja i sie trafi ze ktos dostanie zapasowa:) Co do wiertarki to nie musisz uzywac, kotek sam sie zajmie robieniem w nim dziur jak go najdzie ochota;)
Super drapaczek i daj znac czy malz zszedl na zawal z wrazenia jak go zobaczyl, czy sie tylko zdziwil ze przyslali od razu zmontowany <mrgreen>
A odwijanie z tej folii to koszmar... moi sasiedzi sie pewnie nauczyli wielu slow po polsku, jak ja nasz rozpakowywalem.
Dzieki <oops> Drapak stoi, zobaczymy przy malym testerze, czy faktycznie cos ominelam, ale jest wg instrukcji na stronie..
Nie-maz byl pozytywnie zaskoczony i chyba mu ulzylo, ze go skladanie ominelo:p Przypuszczam, ze sasiedzi tez mogliby sie nasluchac, bo reakcja bylaby podobna do Slonicka <gwiżdże> Aczkolwiek nie wytrzymalam i dostal mmsa ode mnie w trakcie wyjazdu <mrgreen>
Ejj a powiedzcie mi - z zooplusa zamowienia ida z niemiec tak? Ile od maila, ze wyslali czekaliscie?
Drapak cudny Newtonik napewno będzie zadowolony już nie mogę się doczekać zdjęć gdy kotek zawita do nowego domku
Ja gdy zamawiałam rano w zooplusie to paczkę miałam już drugiego dnia ale nie wiem czy zawsze są tacy szybsi bo narazie tylko raz składałam zamówienie.
vitte pisze:Drapak cudny Newtonik napewno będzie zadowolony już nie mogę się doczekać zdjęć gdy kotek zawita do nowego domku
Ja też <roll> To już za 18 dni <tańczy> Chyba można już odliczać <mrgreen>
A w tym tyg. jeszcze go odwiedzę <mrgreen>
Czyli nie ma co na kuriera czatować jutro w domu. Zamówiłam dziś rano ok. 8.00, płaciłam kredytówką i ok. 12.00 dostałam maila z numerem listu przewozowego. Myślałam, że jutro będzie, ale małż-logistyk mnie uświadomił, że numer jest międzynarodowy = idzie z zagranicy = będzie 2 do 4 dni u nas.
Mysle, ze dzis do Ciebie paczka dojdzie.
Watpie, zeby wszystko wysylali z Niemiec, mysle ze jest gdzies wielki sklad w Polsce.
Tak jak i u nas jest, we Francji.
(ja zamawiam zawsze na francuskim, ale zdarzylo mi sie juz zamowic na niemieckiej stronie zooplusa (JA JA bardzo biegle SZPRECHAM ) i paczka nie byla wyslana z tego samego miejsca )