Hann pisze: Straszliwie zazdroszczę dokocenia... Dokoceń mi nigdy dość, niestety mój mąż ma limit i już do niego dotarliśmy
ale tak 3 koty to trochę nie do pary... przydałby się czwarty jak nic <mrgreen>
No zupełnie do bani wręcz <mrgreen> Tym bardziej, że moje dziewczyny przyporządkowały koty do ludzi i wyszło na to, że Jadwiga jest Gabi, Lucek Zuzi, Leosiek mój, więc mąż nie ma kota i mu smutno przecież pewnie
Hann pisze:Rozczuliła mnie ta fotka zupełnie... Piękny jest Twój maluszek... Dużuszek też piękny, ale takiego już mam Straszliwie zazdroszczę dokocenia... Dokoceń mi nigdy dość, niestety mój mąż ma limit i już do niego dotarliśmy
Hann, ale Ty masz Rudzielca i Błękitnookiego <zakochana> też chcę takie <lol>
tylko rozum nie pozwala i musiałabym chyba wziąć kolejny etat na pasztety <lol>
Hann pisze:Monia, to jest nas dwie. Tylko mi się kotka marzy.
dziękuję dziewczyny, przekażę królewiczowi że ma 2 fanki <ok>
Hann pisze:Sorry za Yollu
jaki <offtopic> tu piszemy o kotach i ich ludziach więc wszystko sie zgadza
Yollu masz przecudne kociaki, szunszylowy słodziak to moje trzecie kocie marzenie <serce> Gratuluje pięknego dokocenia i prosze trzymaj kciuki za nas bo za dwa tygodonie nasza kolej ;))))
Upff... przeleciałam cały wątek od podstaw bo coś mi się kotki spodobały <zakochana>
I w ogóle to witam Białystok! <hurra> W końcu będę miała się gdzie wpraszać na głaskanie sierściuchów jak będę mamę odwiedzać <lol>
Piękny masz duecik! A ten mały biały chochlik <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> Też najbardziej rozczuliło mnie to zdjęcie, które urzekło Hanię. Marian i Hela - <lol>
No cudne futerka - dużo głasków dla Miszy I Ice'a. Życzę im jak najwięcej wesołych przygód i niech już niebieska dziecina zacznie dbać o zdrowie