Gato Agilis Cattus*Pl

Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

Re: Gato Agilis Cattus*Pl

Post autor: Dorota »

Mago pisze:
Danusia pisze:(...)
Jak możesz pisać ,że wygląd nieważny <diabeł> (...)
on jest tak bardzo kontaktowy, mądry, zabawny... no słów brakuje, żeby Gato nachwalić w pełni jak na to zasługuje :kotek:

<lol> Gosiu skąd ja to wszystko znam ..... jeszcze tylko mówić nie potrafi <rotfl> ściskam Was :kiss:
Awatar użytkownika
Bartolka

Post autor: Bartolka »

Gosiu :-) Na Twoich zdjęciach to mucha nie siada :-) Chyba że ma ekranie mojego kompuera ;-))
Perfekcyjne w każdym calu :-) I piękne <zakochana>
Gato dziecinką będzie chyba zawsze :-) Taka "przypadłość" kremaków <zakochana> :kotek:
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

I co ja mam powiedzieć w tym wątku :axe: .. Powiem tylko tyle, że jesteś samolub <lol> bo nam Gato nie pokazujesz, tylko ukrywasz :hammer:
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

<oops>
nie jestem samolub... :kwiatek: tak mi czas ucieka, że z niczym się nie wyrabiam i wszędzie we wszystkim mam zaległości.

Gato miewa się dobrze (Lunka zresztą również). W życiu kotów wieje nudą i bardzo mnie to cieszy. Niech wieje jak najdłużej :-) Dni płyną w ustalonym rytmie. Najważniejsze punkty dnia to śniadanko, bo dostają mięsko, później nieograniczony czas wolny <diabeł> który mija na wyglądaniu przez balkon, spaniu, ganiankach, podjadaniu chrupek, popijaniu wody, spaniu, dopominaniu się o mizianki... i tak do obiado-kolacji, kiedy znowu coś mokrego na talerzyk ląduje.
Trochę czasu trwało, zanim Gato odważył się siedzieć tak blisko siatki. Teraz to jego ulubiona miejscówka.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Znowu przyuczam Gatona do suchej karmy, on jest naprawdę niesamowity z tym swoim "resetem". Zmiana karmy jest równoznaczna z zaprzestaniem jedzenia suchego, a wiem, że lubi tę karmę co ma teraz bo już ją wcześniej chrupał ze smakiem. Z ręki wcina bez problemu, z miski nie chce <roll> nie szkodzi, wiem, że przypomni sobie jak to jest być samodzielnym <lol>
Jako że RC rozczarował mnie gigantycznie zmieniając cichcem skład karm, szukam jakiejś innej karmy. Jest to kurcze problem, bo niby tyle tego jest na rynku, ale to co odpowiada mi, nie odpowiada kotom. Nie wiem czy dobrze zrobiłam, czas pokaże, ale zdecydowałam się na PoN-a, wersję z ryżem. Podaję kotom dodatkowo UrinoDol w tabletkach. No zobaczymy... zaklinałam się, że nie wrócę do PoN, bo wyniki moczu miały koty fatalne, ale może jadły jej za dużo, stres też był, bo szykowaliśmy do przeprowadzki. W każdym razie za tydzień zrobię im badania moczu i zobaczymy jak to wygląda. Ostatnie wyniki były bardzo dobre, jest to jakiś punkt wyjścia dla mnie.
Chciałabym bardzo, żeby było ok.

No to tyle u nas :-)
Awatar użytkownika
Dorota
Agilisowy Rezydent

Post autor: Dorota »

dzięki Mago za wieści , widać że kotki zaakceptowały nowe miejsce więc wszystko po staremu.....
Gaton milusiński jak zawsze :kotek: <mrgreen>
Awatar użytkownika
Danusia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Danusia »

Jak miło zobaczyć starszego braciszka <zakochana> <zakochana>
I te oczyska i nawet kształt łaputków <serce> <serce> o kolorze nie wspominając <zakochana>
A najbardziej podobają mi się te podobne upodobania np. do chrupek <mrgreen> skąd my znamy te problemy <lol>

Trzymam kciuki za jak najdłuższą nudę i monotonię <ok> <serce> i oby nowe chrupy przyjęły się jak najlepiej <mrgreen>

:kotek: :kotek: <serce> <serce>
Awatar użytkownika
Miss_Monroe
Moderator

Post autor: Miss_Monroe »

Małgosiu super wieści od Was :-) . Trzymam kciuki za dobre wyniki Twojej parki i za samodzielność w jedzeniu suchej karmy przez Gato <lol> . Co ja mogę powiedzieć, no przepiękny jest <zakochana> . Te jego cudne oczyska i ta okrąglutka główka :mdleje: <serce>

Ileż to ja się muszę o zdjęcia naprosić, nie masz litości <lol>
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Bardzo lubię popatrzeć sobie na Gato <serce> Prawdziwy z niego kocur, dostojny, poważny, piękny :kotek:
Cieszę się, że sytuacja się u Was unormowała, że powiało nudą :-)
Zapytam jeszcze o ten lek UrinoDol? W jakim celu się go stosuje?

U nas PON (wersja jak u Was) zasmakował :-) Dziś po raz pierwszy dałam go na spróbowanie i Carlos był wniebowzięty. Belli chyba też odpowiada. Co prawda nie rzuciła się na nowe chrupki jak szalona, ale zjadła wcześniej sporą porcję wołowiny.
Awatar użytkownika
Mago
Super Admin
Kontakt:

Post autor: Mago »

UrinoDol jest suplementem diety, który wspomaga ochronę układu moczowego. Więcej tutaj >>> klik <<< :-)
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

Dzięki :-) Poczytam sobie.
ODPOWIEDZ