Lilu&Bono
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Lilu&Bono
Wszystkiego najlepszego

- Aga G.
Dziękuję Beciu <3 Nie spodziewałam się że tu ktoś zagląda bo ostatnio mało jestem
a jak wpadam to nie daję rady nadrobić zaległości
:(:(
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Wszystkiego dobrego

- Snusia
- Hodowca
- Hodowla: Miziaki*PL
- Kontakt:
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Sto lat

- Aga G.
- iwus
- yamaha
- Genius Loci
Wszystkiego NAJ
A kociasty z ta mucha jest po prostu OBLEDNY <zakochana>
A kociasty z ta mucha jest po prostu OBLEDNY <zakochana>
- Aga G.
Dzięki dziewczyny za życzenia
No maluch jest cudny, z jednej strony nie mogę sie doczekać z drugiej boje się dokocenia no i tego że jaśnie hrabia zjada tylko z ręki chrupeczki podawane po jednej (ok 60 chrupek na jeden posiłek) Mam nadzieję że u nas zacznie sam brać z miseczki. Już za tydzień sie przekonam. Póki co obmyślam plan dokocenia ;)))
No maluch jest cudny, z jednej strony nie mogę sie doczekać z drugiej boje się dokocenia no i tego że jaśnie hrabia zjada tylko z ręki chrupeczki podawane po jednej (ok 60 chrupek na jeden posiłek) Mam nadzieję że u nas zacznie sam brać z miseczki. Już za tydzień sie przekonam. Póki co obmyślam plan dokocenia ;)))
- Aga G.
Czytam a właściwie nadrabiam zaległości na forum od kilku dni ale wciąż dochodzą nowe posty i totalnie nie mogę nadążyć
Dlatego postanowiłam napisać co u nas i powklejać kilka zdjęć 
Przede wszystkim to ostatnie dni Lilusi w wersji 'jedynaczka' w piątek jadę po Bonusia i zapewne będę zdawała relacje z dokocenia zadając przy tym mnóstwo pytań ;) Lilu 16 października kończy roczek
W tej chwili waży 3,8 i chyba nie ma zamiaru przytyć. Zrobiła się niesamowicie miziasta <serce> choć na rękach nadal wytrzymuje tylko u TZ. Porzuciła rolę roznosicielki prania choć na suszarkę nadal wskakuje, niszcząc mi przy tym ubrania <wsciekly> chyba dba o naszą wentylację bo odkrywam coraz więcej dziurek po pazurkach <diabeł> Ostatnio pod moją nieobecność wskoczyła na suszarkę i przewróciła ją łamiąc jedno ramię. Żebyście wiedziały o co chodzi wklejam zdjęcia suszarki z pierwszego lepszego sklepu http://diit-kalisz.com/product_info.php ... nff66d2lk5, TZ postanowił wykorzystać tą sytuację i z oderwanej części zrobił jej miejscóweczkę na parapecie (przykręcił skrzydło do parapetu i przywiązał dwie puduchy zabierając je z krzeseł <diabeł> no i królewna może obserwować świat z mięciukiej leżanki 
Jakiś czas temu kupiłam PoNa i powoli ją przestawiałam na tą karmę, niestety gdy doszliśmy do opcji sam PoN w misce zaczęła się pierwszy raz w jej karierze rzadsza qpa no i PoN niezdatny, czeka na pana Bona (królewicza który je suche tylko z ręki ;)) kto wie może mu posmakuje i zacznie jeść sam z miski. Chcąc zrezygnować z RC zamówiłam w zooplusie karmę Hillsa i Jesere minette, może któraś posmakuje Lilu.
Dobra nie zanudzam tylko wklejam zdjęcia
Bono jeszcze w hodowli, następne pewnie będą już od nas
Waga w 15 tygodniu życia

Taki jestem piękny <serce>

Rozmarzony kocurek

A to zdjęcie rodzeństwa, które bardzo mi się podoba

A tu Lilu na wspomnianej wyżej miejscówce z moją córką <zakochana> wczorajsze poranne mizianie ;)
tutaj bardziej podgryzanie niż mizianie ;)
<serce>
A tak w ogóle to nie umiem dodać awatara i taka bezosobowa jestem
Przede wszystkim to ostatnie dni Lilusi w wersji 'jedynaczka' w piątek jadę po Bonusia i zapewne będę zdawała relacje z dokocenia zadając przy tym mnóstwo pytań ;) Lilu 16 października kończy roczek
Jakiś czas temu kupiłam PoNa i powoli ją przestawiałam na tą karmę, niestety gdy doszliśmy do opcji sam PoN w misce zaczęła się pierwszy raz w jej karierze rzadsza qpa no i PoN niezdatny, czeka na pana Bona (królewicza który je suche tylko z ręki ;)) kto wie może mu posmakuje i zacznie jeść sam z miski. Chcąc zrezygnować z RC zamówiłam w zooplusie karmę Hillsa i Jesere minette, może któraś posmakuje Lilu.
Dobra nie zanudzam tylko wklejam zdjęcia
Waga w 15 tygodniu życia

Taki jestem piękny <serce>

Rozmarzony kocurek

A to zdjęcie rodzeństwa, które bardzo mi się podoba

A tu Lilu na wspomnianej wyżej miejscówce z moją córką <zakochana> wczorajsze poranne mizianie ;)
tutaj bardziej podgryzanie niż mizianie ;)
<serce> A tak w ogóle to nie umiem dodać awatara i taka bezosobowa jestem