Ja tez bardzo lubie Painting Ball, choc potem mam zawsze siniaki, taka skora <lol>
Lolek
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Re: Lolek
No to mamy szerszowców dwóch <lol>
Głaski dla Lolusia
Głaski dla Lolusia
- EwaL
Re: Lolek
No i stało się, waga wskazała 6 kg <shock> Moje maleństwo jest już ... ciężkie <lol>
No i stała sie druga rzecz, sporej wagi Lolek zaczął zasypiać w nocy na łóżku. Wczoraj zmęczony koło północy zaległ na kołdrze (w nogach), na tyle skutecznie, że wchodząc do łóżka delikatnie wślizgiwałam się pod kołdrę (żeby maleństwa nie obudzić oczywiście <lol> ), przesunąć Pana Kloca nie dało się, więc moje nogi powędowały na część łóżka przydzieloną małżonkowi. Reasumując:
Pan Kloc (zwany pospolicie Lolkiem) w moich nogach
Moje nogi w nogach Tż
Nogi Tż - ? no właśnie gdzie?
Czepia się chłop, że nie ma gdzie spać, a kto mu zabrania kolanami dosięgnąć uszu (własnych oczywiście)?! No, trochę gimnastyki to jeszcze nikomu nie zaszkodziło, jakoś mało elastyczny jest ten Tż.
A Pan Kloc szczęśliwy, z błogim uśmiechem dotrwał do rana w łóżku <diabeł>
No i stała sie druga rzecz, sporej wagi Lolek zaczął zasypiać w nocy na łóżku. Wczoraj zmęczony koło północy zaległ na kołdrze (w nogach), na tyle skutecznie, że wchodząc do łóżka delikatnie wślizgiwałam się pod kołdrę (żeby maleństwa nie obudzić oczywiście <lol> ), przesunąć Pana Kloca nie dało się, więc moje nogi powędowały na część łóżka przydzieloną małżonkowi. Reasumując:
Pan Kloc (zwany pospolicie Lolkiem) w moich nogach
Moje nogi w nogach Tż
Nogi Tż - ? no właśnie gdzie?
Czepia się chłop, że nie ma gdzie spać, a kto mu zabrania kolanami dosięgnąć uszu (własnych oczywiście)?! No, trochę gimnastyki to jeszcze nikomu nie zaszkodziło, jakoś mało elastyczny jest ten Tż.
A Pan Kloc szczęśliwy, z błogim uśmiechem dotrwał do rana w łóżku <diabeł>