Lolek
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Lolek
No to masz Ewo 6 kilogramów ciałka do kochania <serce> <serce> <serce>
Takie spanie, to ja miałam jak nasza sunia żyła. Sara w miejscu moich nóg, moje nogi w miejscu nóg TŻ, a jego nogi...no cóż, dzielnie to znosił <mrgreen>
Takie spanie, to ja miałam jak nasza sunia żyła. Sara w miejscu moich nóg, moje nogi w miejscu nóg TŻ, a jego nogi...no cóż, dzielnie to znosił <mrgreen>
- EwaL
Mam jeszcze końcówkę RC, którą mieszam z PoN, wykończę ją i zostaje sam PoN.Audrey pisze:Noo, to Pan Kloc oficjalnie stał się Panem Klocem Śpiącym w Poduszkach.
Gratulacje tego wielkiego (ciężkiego) przełomu.
I Lolek tak na PoN przybiera na wadze?
Od maja przytył koło 400 gramów, niby nie dużo, ale jak biorę na ręce to czuję słodki ciężar. Nagłe skoki na brzuch (mój oczywiście) też nie pozostają nieodczuwalne <lol>
- EwaL
Wcina najchętniej Active Mix (chociaż kocha RC), próbowałam Natural, ale chyba są za małe cghrupki bo mu wylatują z pyszczka i ich nie gryzie tylko połyka (Lolek wyznaje zasadę, że suche musi chrupać w zębach, nawet jeśli ma małe ubytki w uzębieniu <lol> ) i chyba smakowo nie pasują, je jak już musi ale po paru próbach biegania za wylatującymi groszkami rezygnuje (a że ma szczerbę z przodu to mają przez co wylatywać <rotfl> )
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
U nas Active tez zrobiło furorę. A natural już nie smakuje. Wala się po całym mieszkaniu. Chodze i zbieram te ziarenka. podobno ostatnio chrupki leżały przy kuwecie. Czy to aluzja, że nadają się tylko do wyrzucenia? <lol>
Loluś kochany dba o ząbki i chrupie zawzięcie. :-)
Loluś kochany dba o ząbki i chrupie zawzięcie. :-)
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Myśmy robiąc próby smakowe modlili się, żeby ten Natural Meadowland Khaleesi nie podszedł, bo ma tak intensywny zapach, że Pańcia skręcało jak do kuchni wchodził ;)
I rzeczywiście, nie podszedł.. Active jest ulubiony
I rzeczywiście, nie podszedł.. Active jest ulubiony