Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL
- manita
- Agilisowy Rezydent
- Kontakt:
Re: Kolorado Amazing Aisha*PL i Kala Agilis Cattus*PL
że tak powiem- co wy wiecie o byciu spóźnionym <lol>
Daniusiu dla twoich jubilatków najserdeczniejsze życzenia przesyłam ja ostatnia gapa <oops>
Daniusiu dla twoich jubilatków najserdeczniejsze życzenia przesyłam ja ostatnia gapa <oops>
- Miss_Monroe
- Moderator
Danusiu może jakieś zdjęcia swoich zbójów <lol> zamieścisz :-) ? Zdjęcie Kalusi z piłeczką, które dostałam jakiś czas temu od Ciebie jest przeurocze <zakochana> , moja mama powiedziała "jaka ona jest śliczna!"
- Ada
- też się za Wami stęskniłam...mam nadzieję, ze teraz już będę bardziej regularnym gościem tutaj....

- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Dziewczyny
za dużo mam ostatnio na głowie i wiecznie się poganiam <lol> ale obiecuje ,ze jak będzie słoneczko poprzyglądam się moim łobuziakom <roll> <serce>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Danusiu, donoszę, że dziś w W-wie nie ma ani jednej chmurki :->Danusia pisze:[...]ale obiecuje ,ze jak będzie słoneczko poprzyglądam się moim łobuziakom <roll> <serce>
- Miss_Monroe
- Moderator
No właśnie <diabeł> i czekam na wieści o PaulinieAgnieszkaP pisze:Danusiu, donoszę, że dziś w W-wie nie ma ani jednej chmurki :->
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Lenka
na razie brzuch mnie boli <strach> Paula strasznie była zdenerwowana bo niesamowicie jej zależy :-) ,a słonko mam nadzieję ,że jutro będzie dzisiaj nie dam rady 
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Słoneczko dzisiaj trochę świeciło , więc zgodnie z obietnicą odrobinę uwieczniłam moje kocie skarby <mrgreen>
Moja dziewczynka za oknem ma kumpla pająka którego okrutnie pilnuje <lol> <serce>

W tym czasie kiedy Kalutek bacznie obserwuje sześć nóżek Koloruś robi to co lubi najbardziej <lol> czyli śpi moje słoneczko kremowe <serce>

no i obudziła niedobra pancia <oops>

No i na koniec pokażemy pałac mojej królewienki <lol>
Kochany Pancio mimo ,że ostatnio ma okropnie dużo roboty i średnio chodzi w tygodniu spać o 2 -giej w nocy , przez ostatnie dwa weekendy wydłubał Kalutkowi piętrowy domek <mrgreen> radochę ma kocinka niesamowitą praktycznie ze swojego mebla nie schodzi <lol> i wędruje po drapaku w kółko niżej i wyżej

Serdecznie pozdrawiamy wszystkie cioteczki

Moja dziewczynka za oknem ma kumpla pająka którego okrutnie pilnuje <lol> <serce>

W tym czasie kiedy Kalutek bacznie obserwuje sześć nóżek Koloruś robi to co lubi najbardziej <lol> czyli śpi moje słoneczko kremowe <serce>

no i obudziła niedobra pancia <oops>

No i na koniec pokażemy pałac mojej królewienki <lol>
Kochany Pancio mimo ,że ostatnio ma okropnie dużo roboty i średnio chodzi w tygodniu spać o 2 -giej w nocy , przez ostatnie dwa weekendy wydłubał Kalutkowi piętrowy domek <mrgreen> radochę ma kocinka niesamowitą praktycznie ze swojego mebla nie schodzi <lol> i wędruje po drapaku w kółko niżej i wyżej

Serdecznie pozdrawiamy wszystkie cioteczki
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Danusiu Twoja dziewczynka jest piękna i bardzo urosła.
Taka grzeczna i dobrze wychowana panieneczka <serce> o licznych fałdeczkach i okrąglutkim wyglądzie <serce>
a Kolorek ... no cóz po nim nawet jak spi widać że łobuziaczek. Taki chłopczyk o odrapanych kolankach <serce>
Taka grzeczna i dobrze wychowana panieneczka <serce> o licznych fałdeczkach i okrąglutkim wyglądzie <serce>
a Kolorek ... no cóz po nim nawet jak spi widać że łobuziaczek. Taki chłopczyk o odrapanych kolankach <serce>
- iwus
Kalutka ma niezłe królestwo <lol> Nie dziwota, że z wyżyn nie schodzi <mrgreen> Cudna jest <zakochana> ale Koloruś oczywiście jak najbardziej też <serce>