Bentley - niebieski brytyjczyk
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Re: Bentley - niebieski brytyjczyk
Lenko u mnie też tyle schodzi tylko * 4 i u mnie sucholubne koty
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
To już wiadomo, dlaczego nigdzie PON-a nie można dostać <lol>Miss_Monroe pisze:Bentley zjadł 2 kilogramowe opakowanie PoN w miesiąc[...]
- Miss_Monroe
- Moderator
Agnieszko PoNa dla Bentleya nigdy nie brakuje, bo nauczyłam się robić "bezpieczny" zapas <lol>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
A ja myślałam, że ta jego zdziwiona mina to z niepokoju, że PON się kończy <lol> Szczęściarz z Bentleya, głód mu nie grozi 
- Miss_Monroe
- Moderator
Wygrałam nagrodę główną na kociej stronie na facebook za podpis pod zdjęciem, o czym poinformowała mnie Zuza
To się pochwałę <lol> . Dostaniemy taki transporterek >>Comfy Bella Trio<< , zapas mokrej karmy Princess (pojedzie do pewnej kremowej miłośniczki tej karmy
) i jakieś miseczki.
Prawdę mówiąc to chciałam zakupić drugi, materiałowy transporter i nawet je już oglądałam, ze względu na to, że łatwiej byłoby mi go nieść jak jedziemy tylko do weta. Pet Cargo z Bentleyem waży ok. 8 kg. Na pewno wybrałabym tańszy, bo na ten po prostu nie byłoby mnie stać. Nawet się nie spodziewałam takiej nagrody <shock> ! Jejku, ale się cieszę <tańczy> <tańczy> <tańczy> !
To się pochwałę <lol> . Dostaniemy taki transporterek >>Comfy Bella Trio<< , zapas mokrej karmy Princess (pojedzie do pewnej kremowej miłośniczki tej karmy
Prawdę mówiąc to chciałam zakupić drugi, materiałowy transporter i nawet je już oglądałam, ze względu na to, że łatwiej byłoby mi go nieść jak jedziemy tylko do weta. Pet Cargo z Bentleyem waży ok. 8 kg. Na pewno wybrałabym tańszy, bo na ten po prostu nie byłoby mnie stać. Nawet się nie spodziewałam takiej nagrody <shock> ! Jejku, ale się cieszę <tańczy> <tańczy> <tańczy> !
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Lenka kremowa miłośniczka Princessy będzie miała jeszcze większą pupkę <lol> <serce> <serce>Miss_Monroe pisze:Wygrałam nagrodę główną na kociej stronie na facebook za podpis pod zdjęciem, o czym poinformowała mnie Zuza![]()
To się pochwałę <lol> . Dostaniemy taki transporterek >>Comfy Bella Trio<< , zapas mokrej karmy Princess (pojedzie do pewnej kremowej miłośniczki tej karmy) i jakieś miseczki.
A powiem ,ze nikomu nie należał się tak nowy transporterek jak Lence i Bentusiowi
Gdy trzeba było przewieść z Warszawy do Łodzi koteczkę Maine coon-kę z okienka piwnicznego ( a przecież wszelkiego typu patogeny grasują w piwnicy ) Bentuś pożyczył koteczce swój transporterek i teraz dobry aniołek pamiętał o tym i wynagrodził jego serduszko <serce> <serce> <serce> <serce> bardzo się cieszę
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Lena, gratuluję wygranej 
- tina
- Hodowca
- Hodowla: Amazing Aisha*PL
- Kontakt:
Gratuluję serdecznie <tańczy>Miss_Monroe pisze:Wygrałam nagrodę główną na kociej stronie na facebook za podpis pod zdjęciem, o czym poinformowała mnie Zuza![]()
- EwaL
No gratulujemy Bentleyowi i jego pańci <ok>
- yamaha
- Genius Loci
<lol> Mnie to juz zadna wygrana nie dziwi.
Ten kot po prostu PRZYNOSI SZCZESCIE.
Co gdzies o cos "walczy", to wygrywa <lol>
gratuluje, fajny ten transporterek <serce>
Ten kot po prostu PRZYNOSI SZCZESCIE.
Co gdzies o cos "walczy", to wygrywa <lol>