Lilu&Bono

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Re: Lilu&Bono

Post autor: Audrey »

Cieszę się, że jest poprawa w stosunkach pomiędzy kociakami :-)
Śliczności z Tobą mieszkają Aga <serce> <serce> <serce>
kotku

Post autor: kotku »

Oo dobre wiadomości <hurra>
Będzie teraz coraz lepiej bo oczywiście nasze kciuki działają cuda a my je dalej zaciskamy <ok>
Obrażona rezydentka jest piękna <zakochana> Ale Bono zaraz całkiem zmiękczy jej serce i zacznie się wielka miłość, tak coś czuję :kotek:
Awatar użytkownika
Aga G.

Post autor: Aga G. »

Niczego innego nie biorę pod uwagę ;) Musi być tylko i wyłącznie dobrze :):):)
Dziś poznałam akrobatyczne zdolności Bonusia i wkrótce zgłosimy się do konkursu pt., kto szybciej będzie się wspinał po zasłonce <diabeł> dla mnie to nowość bo Lilusia nigdy nawet nie próbowała :)

Dziękujemy za komplementy, nieskromnie przyznam że śliczne te moje koty są. A Lilusi ciągle powtarzam żeby szybko zaprzyjaźniła się z Bonusiem bo za chwilę będzie większy od niej ;) Dziś wchłonął swoją porcję mokrego i za chwilę jej, nawet nie wiem kiedy <strach>
Awatar użytkownika
atomeria
Agilisowy Rezydent

Post autor: atomeria »

Jakby co, to relację śledziłam na bieżąco na telefonie (ale na telefonie nie piszę, bo to strasznie uciążliwe).
Ja tu widzę same dobre wieści, no może poza jedzeniem chrupek, ale na pewno z czasem opanujesz sprawę <ok>
Oj piękne te Twoje koty <zakochana>
Na moje oko i ostatnie doświadczenia Wasze dokocenie też przebiega wg bardzo optymistycznego scenariusza i jestem pewna, że za kilka dni kotki będą już w całkiem przyjacielskiej komitywie. I za to kciuki <ok> <ok> <ok>
Awatar użytkownika
Aga G.

Też mi się tak wydaje Agnieszko :) Z tymi chrupkami to i tak dziś krok milowy, bo w hodowli nie chciał w ten sposób jeść, a tu dziś niespodzianka i miseczki utworzonej z ręki jadł bez problemu. Prawda jest też taka że w hodowli dostawał posiłki o 8, koło 11, o 15, 18 i 20, a teraz niestety będzie musiał sobie poradzić na samym suchym do 15 a czasem 16 więc prędzej czy później zje z miseczki bo suche lubi i upomina się o nie ;)
Awatar użytkownika
cheshire

Post autor: cheshire »

Bonuś przesłodki a Lilu naprawdę piękna. Napewno się szybciutko dogadają :-) A mokre on je czy tylko te suche z ręki to jedyny pokarm?
Awatar użytkownika
Aga G.

Mokre pochłania w każdej ilości plus surowe mięso, także nie jest źle :)
Awatar użytkownika
iwus

Post autor: iwus »

Oby tak dalej <ok>
Awatar użytkownika
Aga G.

Od pół godziny koty ganiają się po całym domu. Lilu goni małego podskakuje i lekko paca go łapką wygląda to tak jakby uczyła się bawić z drugim kotem ;) Nie ma gryzienia drapania miauczenia, w tym czasie też nie syczy na małego więc odczytuję to jako kolejny dobry znak. Mały też nieźle skacze do niej i dokazuje ;)
kotku

Post autor: kotku »

Super <hurra> Uwielbiam obserwować takie kocie ganianki. Wygląda na to, że zaczynają się kumplować!
Zablokowany