Bentley - niebieski brytyjczyk
- Miss_Monroe
- Moderator
Re: Bentley - niebieski brytyjczyk
Ten się nie składa i nie złoży, bo ma bardzo sztywne druty wszyte wewnątrz. Tunel na prawdę jest bardzo porządny. Bentley go dostał w prezencie na Dzień Dziecka
a tunel mimo kilku miesięcy wygląda jak nowy 
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
To znowu ja :-)
Tym razem przybywam ze zdjeciami. Przed ich oglądaniem kilka słów wyjaśnienia, otóż, Bentley jest kocim facetem z krwi i kości i do zdjęć najchętniej prezentował swoją szeroką klatę pięrsiową <mrgreen> Wygląda to po prostu cudnie, jak tak "zawiesza się" na krawędzi rozety. Potrafi tak wytrwać naprawdę długo <mrgreen>
Tak więc proszę się nie dziwić, że większość zdjęć pokazuje go właśnie w tej zawieszonej pozycji. Mój Gaton tak nie umie <diabeł>

Jeszcze kilka zdjęć będzie :-) ale to już jutro
Tym razem przybywam ze zdjeciami. Przed ich oglądaniem kilka słów wyjaśnienia, otóż, Bentley jest kocim facetem z krwi i kości i do zdjęć najchętniej prezentował swoją szeroką klatę pięrsiową <mrgreen> Wygląda to po prostu cudnie, jak tak "zawiesza się" na krawędzi rozety. Potrafi tak wytrwać naprawdę długo <mrgreen>
Tak więc proszę się nie dziwić, że większość zdjęć pokazuje go właśnie w tej zawieszonej pozycji. Mój Gaton tak nie umie <diabeł>

Jeszcze kilka zdjęć będzie :-) ale to już jutro
- Miss_Monroe
- Moderator
Małgosiu zdjęcia są po prostu boskie, to nie może być mój Bentley <lol> !
Bardzo, bardzo Ci dziękuję
! Nie wiem jak Ci dziękować za czas, który poświęciłaś, aby zrobić zdjęcia Bentleyowi. Małgosiu, no kocham Cię po prostu <lol> ! Jestem zachwycona i się po prostu wzruszyłam..
Bentley z taką "zwisającą" klatą to opanował nawet kilkugodzinne spanie <lol> !
Bardzo, bardzo Ci dziękuję
Bentley z taką "zwisającą" klatą to opanował nawet kilkugodzinne spanie <lol> !
-
kotku
<zakochana> Ale piękne zdjęcia!!
Fotka nr 1 - "Czego tu Pani chce? Ja jestem macho i mnie kobiety nie wybaczą" <lol>
I zdjęcie drugie z klapniętym uszkiem <zakochana> "Hmm co tam kombinujesz z tym aparatem. Będę sławny?"
Świetne ma spojrzenie Bentley.. ma takie świdrujące oczy
A Mago świetnie to uchwyciła! <pokłon>
Fotka nr 1 - "Czego tu Pani chce? Ja jestem macho i mnie kobiety nie wybaczą" <lol>
I zdjęcie drugie z klapniętym uszkiem <zakochana> "Hmm co tam kombinujesz z tym aparatem. Będę sławny?"
Świetne ma spojrzenie Bentley.. ma takie świdrujące oczy
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
o tym samym pomyślałam :-)kotku pisze:<zakochana> Ale piękne zdjęcia!!
Świetne ma spojrzenie Bentley.. ma takie świdrujące oczyA Mago świetnie to uchwyciła! <pokłon>
- Miss_Monroe
- Moderator
Małgosia ma po prostu talent do uchwycenia chwili, a przede wszystkim gdy robiła zdjęcia, to Bentley po prostu zastygał z miną "O! Ciocia Małgosia to wie jak robić zdjęcia!" . Przede mną Bentley ucieka 
- Mago
- Super Admin
- Kontakt:
Rany boskie <lol> że mu łaputy nie drętwieją!Miss_Monroe pisze:Bentley z taką "zwisającą" klatą to opanował nawet kilkugodzinne spanie <lol> !
- Miss_Monroe
- Moderator
Później tylko odchyla się do tyłu i już chrapie na plecach <lol>Mago pisze:Rany boskie <lol> że mu łaputy nie drętwieją!Miss_Monroe pisze:Bentley z taką "zwisającą" klatą to opanował nawet kilkugodzinne spanie <lol> !
- iwus
Ależ świetne pozy <lol> A klatę to ma, że hoho!!!! Prawdziwy macho <mrgreen>
- EwaL
Ale coś daleko z tej rozety do miseczki z chrupkami ! Do pełni szczęścia brakuje podwieszanych misek z jedzeniem <lol>