Karmelek - nasze maleństwo
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
Re: Karmelek - nasze maleństwo
jaka piękna kota <zakochana>
a sfotografowane została chyba każda część ciała, w kazdej pozycji i każdym miejscu <lol>
a sfotografowane została chyba każda część ciała, w kazdej pozycji i każdym miejscu <lol>
- iwus
No proszę, jak porządna sesja <mrgreen> Karmelek jest słodziak niesamowity <zakochana> do podziwiania z każdej strony 
- margita
- Agilisowy Rezydent
Pastelowy Pluszaczek - zalotniaczek ... <serce> <serce> <serce>
Pięknie wyszedł na tych zdjęciach ... i jak spokojnie pozował ... a moje tak nie chcą ...
Pięknie wyszedł na tych zdjęciach ... i jak spokojnie pozował ... a moje tak nie chcą ...
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Jaki jestem słodki :-)

- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Jak pięknie współpracuje z fotografem :-) 
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Karmelku jaki ty piękny jesteś na tej swojej szafie :-) 
- Agnes
Piękne portrety
i ten nosek beżowo różowym pudrem przysypany
<zakochana>
<zakochana>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Wróciłam z pracy i przywitał mnie Karmelcio.
Pomiział się jak zawsze i wyraźnie chciał mi coś przekazać. Nie wiedziałam co
Dopiero po wejściu do toalety zobaczyłam pod kuweta i pod drzwiami brązowe plamy. Myślałam, że kupka ale to raczej wymioty chrupkami były - ale takie bardzo wodniste. No i z zapachem jedzonka, a nie kupsztala. W jednej takiej kupce były włosy ( moje lub Tosi ). Może to one były powodem zwrotu niestrawionego jedzenia.
Teraz po popołudniu Karmelek podszedł do miski zjadł trochę chrupek, napił się wody, ale obecnie siedzi pod łóżkiem. Nie chce wyjść
na wstążeczki tez nie reaguje. Może boli go brzuszek.
a ja jak zwykle w strachu
Oby wymioty się więcej nie powtórzyły
Pomiział się jak zawsze i wyraźnie chciał mi coś przekazać. Nie wiedziałam co
Dopiero po wejściu do toalety zobaczyłam pod kuweta i pod drzwiami brązowe plamy. Myślałam, że kupka ale to raczej wymioty chrupkami były - ale takie bardzo wodniste. No i z zapachem jedzonka, a nie kupsztala. W jednej takiej kupce były włosy ( moje lub Tosi ). Może to one były powodem zwrotu niestrawionego jedzenia.
Teraz po popołudniu Karmelek podszedł do miski zjadł trochę chrupek, napił się wody, ale obecnie siedzi pod łóżkiem. Nie chce wyjść
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
elwiska3 pisze:Wróciłam z pracy i przywitał mnie Karmelcio.
Pomiział się jak zawsze i wyraźnie chciał mi coś przekazać. Nie wiedziałam co![]()
Teraz po popołudniu Karmelek podszedł do miski zjadł trochę chrupek, napił się wody, ale obecnie siedzi pod łóżkiem. Nie chce wyjśćna wstążeczki tez nie reaguje. Może boli go brzuszek.
Spokojnie zaczął się czas zakłaczania <lol> kaloryfery robią swoje .
U mnie Kolorek wymiotuje kłakami ,a Kala się zatyka <strach> ,wiec od dłuższego czasu codziennie bardzo dokładnie są wyczesywane i dostają odkłaczacze <lol> .
Ja wolę z dwojga złego wymioty Kolorka niż zatykanie Kaluni i wieczne obawy jest kupka czy nie ma i jaka i ile kłaków w niej <oops>
Może Karmelek się wystraszył, może ma niesmak w pysiu , no chyba nikt nie lubi wymiotów <strach>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
No jest nieswój ten mój koteczek.
Dałam probiotyk ( czasem dostaje i uwielbia się najpierw bawić kapsułką - kopie i bramki strzela jak Lewandowski ) ale nie było zachwytu. Obserwuję kitka - nosek zimny, ogonek do góry. Wyczeszemy się zaraz - ale w tych wymiotach kłaka nie widziałam. Tylko te włosy - długie, ale one mogły tez leżeć tam wcześniej. Karmelek wyraźnie chciał zdążyć do kuwety.
Dałam probiotyk ( czasem dostaje i uwielbia się najpierw bawić kapsułką - kopie i bramki strzela jak Lewandowski ) ale nie było zachwytu. Obserwuję kitka - nosek zimny, ogonek do góry. Wyczeszemy się zaraz - ale w tych wymiotach kłaka nie widziałam. Tylko te włosy - długie, ale one mogły tez leżeć tam wcześniej. Karmelek wyraźnie chciał zdążyć do kuwety.