Maggie & Lily
-
Re: Maggie - poznajcie mojego brytka :)
śliczna dziewczynka;-) wygląda tak dojrzale ! <serce>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Witajcie na forum
- Zosiak
Maggie - poznajcie mojego brytka :)
Alez nam sie podzialo... az nie mialam sily pisac.
Maggie zapisana byla na zabieg sterylizacji na piatek rano. We wtorek wieczorem jakas taka nieswoja byla. W nocy zaczelo sie... pierwsza rujka
I to na 3 dni przed zabiegiem - co za pech ze nie zdarzylismy. Spalysmy jakies 2 godziny... glownie w przedpokoju, bo Megus chlodzila sie na kafelkach jednoczesnie grzbietem miziajac futryne od drzwi... wygladala jak dzdzowniczka :-) I to chyba jedyny w miare komiczny element - oprocz tego cierpienie i zawodzenie. Uspakajala sie troszke jak ja glaskalam, dlatego w tym przedpokoju na karimacie lezalam rowniez i ja.
Rano pognalam do weta po tabletki. Zaczely w miare dzialac w czwartek, do weekendu kicia juz sie wyciszyla. Zabieg oczywiscie przelozony.
Eh - gdybym wiedziala ze rujka moze przyjsc tak szybko, to nie czekalabym tyle. Ale wydawalo mi sie ze 7-8 miesiac jest ok. No coz - grunt ze juz po wszystkim. Maggie znow ma apetyt i bawi sie chetnie. Wiec mamy happy end
Maggie zapisana byla na zabieg sterylizacji na piatek rano. We wtorek wieczorem jakas taka nieswoja byla. W nocy zaczelo sie... pierwsza rujka
I to na 3 dni przed zabiegiem - co za pech ze nie zdarzylismy. Spalysmy jakies 2 godziny... glownie w przedpokoju, bo Megus chlodzila sie na kafelkach jednoczesnie grzbietem miziajac futryne od drzwi... wygladala jak dzdzowniczka :-) I to chyba jedyny w miare komiczny element - oprocz tego cierpienie i zawodzenie. Uspakajala sie troszke jak ja glaskalam, dlatego w tym przedpokoju na karimacie lezalam rowniez i ja.
Rano pognalam do weta po tabletki. Zaczely w miare dzialac w czwartek, do weekendu kicia juz sie wyciszyla. Zabieg oczywiscie przelozony.
Eh - gdybym wiedziala ze rujka moze przyjsc tak szybko, to nie czekalabym tyle. Ale wydawalo mi sie ze 7-8 miesiac jest ok. No coz - grunt ze juz po wszystkim. Maggie znow ma apetyt i bawi sie chetnie. Wiec mamy happy end
- maga
- Hodowca
- Hodowla: KRABRIKA*Pl
- Kontakt:
Dobrze, że wet dał tabletki i wyciszył kociczkę. Teraz spokojnie na zabieg i będzie po wszystkim ...
- Yolla
- Agilisowy Rezydent
my trochę daleko od Szwajcarii ale witamy ciepło
a koteczka to juz taka panienka :-)
a koteczka to juz taka panienka :-)
- margita
- Agilisowy Rezydent
i ja witam ... :-)
- Bodzia
Witamy :-)
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Oj, znam ten ból, u nas też ruja jak grom z jasnego nieba spadła. A nawet dwie....
Ale na szczęście termin zabiegu udało się utrzymać.
Dobrze że już po rujce, teraz tylko czekać na kolejny happy end..
Ale na szczęście termin zabiegu udało się utrzymać.
Dobrze że już po rujce, teraz tylko czekać na kolejny happy end..
- tymabri
- Hodowca
- Hodowla: Tymabri*PL
- Kontakt:
Witam i ja <mrgreen> śliczna kocica... a do mnie masz 430km, wiec może to już calkiem niedaleko??? autostrada szybko się smiga <diabeł>