Pan Kot Brytyjczyk i Pan Kotek Ragdoll
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Re: Pan Kot Brytyjczyk
Jaki aktywny kotek z Baxterka <mrgreen> łapką ruszał, lekko się podniósł, główką obracał. Jestem pełna podziwu <lol>
- yamaha
- Genius Loci
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
No dobrze, macie rację. Baxterek wykazał troszkę więcej aktywności. Łapkami też ruszał.
Nagrałam już końcówkę zabawy, więc rzeczywiście ciężko oddychał. Bidulek mój.
yamaho, Baxterek jest bardzo aktywny rano i wieczorem. Wtedy gania z moim TŻ po domu jak szalony. Ze mną zabawy odbywają się zazwyczaj w pozycji leżącej z dodatkiem drapaka. Wtedy jest skakanie na drapak MyKityy i łapanie wędki, albo wstążki :-)
Agnieszko, tak, to końcówka od wędki Bird. Tak samo atrakcyjna pusta, jak z piórami :-)

yamaho, Baxterek jest bardzo aktywny rano i wieczorem. Wtedy gania z moim TŻ po domu jak szalony. Ze mną zabawy odbywają się zazwyczaj w pozycji leżącej z dodatkiem drapaka. Wtedy jest skakanie na drapak MyKityy i łapanie wędki, albo wstążki :-)
Agnieszko, tak, to końcówka od wędki Bird. Tak samo atrakcyjna pusta, jak z piórami :-)

- EwaL
U nas końcówka od wędki jest bardziej atrakcyjna od towaru pełnowartościowego, mogliby sprzedawać zespute wędki w atrakcyjnej cenie <lol>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
No to może opatentujemy na forum nową zabawkę. <lol> <lol>EwaL pisze:U nas końcówka od wędki jest bardziej atrakcyjna od towaru pełnowartościowego, mogliby sprzedawać zespute wędki w atrakcyjnej cenie <lol>
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
EwaL ależ on wyrósł , gdzie ta dziecina co to się niedawno aklimatyzowała <shock>
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
U Ewy Kamiko, u EwyKamiko pisze:EwaL ależ on wyrósł , gdzie ta dziecina co to się niedawno aklimatyzowała <shock>
U nas jest Baxterek :-) Choć nie powiem, też był dzieciną i też się aklimatyzował :-)
- Bal(oo)tica
Baxterkowi - tak poważnemu kotkowi nie wypada po prostu hasać za wędką (lub jej pozostałością <rotfl> ) jak jakiemuś niewyrośniętemu kociakowi 8-) Postura, wiek i waga zobowiązuje <lol>
jest prześliczny ! <roll>
jest prześliczny ! <roll>
- EwaL
U mnie jest ta kruszynka 6 kilogramowa <lol> Pozazdrościł Baxterkowi wagi (Baxter to jego idol)
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
No właśnie tak mi się coś zdawało, że pokręciłam wątki <oops>
Duży chłopczyk będzie z Ciebie Baxterku
Duży chłopczyk będzie z Ciebie Baxterku