A jak pańcia dba o ciebie i kocykiem nakryła plecki... :-)
Lumi :)
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Re: Lumi :)
Lumisiu, ty mała obrażalska <zakochana>
- margita
- Agilisowy Rezydent
a to ci dopiero ... <lol>
mają charakterki te nasze futerka ... :-)
Lumisiu jesteś piękna ... i Ty o tym dobrze wiesz ... dlatego na fochy możesz sobie pozwolić ... bo kto by się na Ciebie gniewał ... człowiek wszystko zrobi aby takiemu cudnemu misiowi dogodzić ...
<mrgreen>
zdjęcia prześliczne ... <zakochana>
mają charakterki te nasze futerka ... :-)
Lumisiu jesteś piękna ... i Ty o tym dobrze wiesz ... dlatego na fochy możesz sobie pozwolić ... bo kto by się na Ciebie gniewał ... człowiek wszystko zrobi aby takiemu cudnemu misiowi dogodzić ...
<mrgreen>
zdjęcia prześliczne ... <zakochana>
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Z jednej strony rozumiem Lumisię, też bym się sfoszyła jakby mnie Pańcia tak zaniedbywała, ale z drugiej strony, coś mi tu nie gra....jak takie cudo może się gniewać? Przecież to aniołek jest, czysty i niewinny..... ;)
Lumi pod kocykiem, ta to jednak ma się dobrze, jak pączuszek w maśle
<zakochana>
Lumi pod kocykiem, ta to jednak ma się dobrze, jak pączuszek w maśle
- Angee
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
Matko jakie piękne te nasze pointy są :-) <serce> 
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Tylko dwa zdjęcia, phi...Po takiej długiej nieobecności to trochę mało proszę Pani <mrgreen>
Przepiękna Luminka <zakochana> <zakochana> <zakochana> więcej zdjęć poproszę :-)
Przepiękna Luminka <zakochana> <zakochana> <zakochana> więcej zdjęć poproszę :-)
- ania1978
śliczny Lumisiowy pycholek <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Jennefer
Wpadlam dac tylko buziaki dla Lumisi 
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Przed snem tak na chwile do Lumisi powzdychac i na te oczeta popatrzec <zakochana>
- Agnes
Dziękujemy za miłe słowa i za to, że do nas zaglądacie
Przed wczoraj byliśmy u weterynarza. Już kilka dni temu zaobserwowałam brudne śpioszki w lewym oku,
czyli tym co leczyliśmy prawie 2 miesiące temu. Na razie mamy kropelki na tydzień, zakrapiamy co 12h.
Prawdopodobnie, tak już będzie zawsze...
Druga sprawa, Lumi przeszła na diete. Waga weta wskazała 6480 <oops> weterynarz wezwał mnie na dywanik, nasłuchałam się, że głowa mała <strach> Do domu wróciliśmy z karmą o której wcześniej pisałam. Lumi od dwóch dni wcina weterynaryjnego Hills'a- Metabolic. 50 gram dziennie i zero przysmaczków
Postawiłam dwie miseczki obok siebie, od chwili nasypania Hillsa, British nietknięty (tu wielkie moje zdziwienie). W kuwecie wzorcowo. Za dwa tygodnie do kontroli z okiem. Raz w miesiącu ważenie. Cel- 5kg.
O kciuki prosimy! :-)
No i na koniec pochwalę się... 21 października, miną 3 (TRZY) miesiące jak nie pale

Przed wczoraj byliśmy u weterynarza. Już kilka dni temu zaobserwowałam brudne śpioszki w lewym oku,
czyli tym co leczyliśmy prawie 2 miesiące temu. Na razie mamy kropelki na tydzień, zakrapiamy co 12h.
Prawdopodobnie, tak już będzie zawsze...
Druga sprawa, Lumi przeszła na diete. Waga weta wskazała 6480 <oops> weterynarz wezwał mnie na dywanik, nasłuchałam się, że głowa mała <strach> Do domu wróciliśmy z karmą o której wcześniej pisałam. Lumi od dwóch dni wcina weterynaryjnego Hills'a- Metabolic. 50 gram dziennie i zero przysmaczków
O kciuki prosimy! :-)
No i na koniec pochwalę się... 21 października, miną 3 (TRZY) miesiące jak nie pale