Roger
- Miss_Monroe
- Moderator
Re: Roger
moniqe poprawiłam link do Twojego drugiego zdjęcia. Był źle wklejony kod i zdjęcie nie wyświetlało się prawidłowo :-) Mam nadzieję, że nie masz mi tego za złe 
- Miss_Monroe
- Moderator
Oczywiście, mogę usunąć zdublowany post. Głaski przesyłam ślicznemu kocurkowimoniqe pisze:Oki wielkie dzięki:) Wkleiłam go drugi raz w drugim poście.... Można go usunąć?
- Hann
Ja też zdecydowanie polecam MyKitty. Nie jest na wieczność, bo jest z papieru, ale jest a. tani w porównaniu do drapaków na lata b. jest to jedyny drapak używany przez mojego najstarszego kota. A już straciłam nadzieję, że on kiedykolwiek w życiu z jakiegokolwiek drapaka skorzysta :-)
Na to że kot nigdy niczego nie zniszczy nie liczyłabym. Albo się ma kota, albo się ma nietknięty pazurkiem ani kłaczkiem dom
Kociak fajniutki <oops>
Na to że kot nigdy niczego nie zniszczy nie liczyłabym. Albo się ma kota, albo się ma nietknięty pazurkiem ani kłaczkiem dom
Kociak fajniutki <oops>
- moniqe
Dziękuję Wam za pomoc:) Fajnie że jest takie forum:)
Mam takie zwykłe wycieraczki (kupiłam ostatnio w Carrefour chyba po 1,99 zł za szt.) i Rogerek uwielbia je drapać... Więc cieszę się że wybrał sobie zwykłe wycieraczki.
Ale moje pytanie brzmi, czy jeśli pozwolę mu drapać te wycieraczki to czy Roger odbierze to za sygnał że wolno mu wszystkie dywany w domu drapać??
A tu Roger ogląda filmik dla kotów <lol> :

A tu kiedy ja korzystam z komputera:

Mam takie zwykłe wycieraczki (kupiłam ostatnio w Carrefour chyba po 1,99 zł za szt.) i Rogerek uwielbia je drapać... Więc cieszę się że wybrał sobie zwykłe wycieraczki.
Ale moje pytanie brzmi, czy jeśli pozwolę mu drapać te wycieraczki to czy Roger odbierze to za sygnał że wolno mu wszystkie dywany w domu drapać??
A tu Roger ogląda filmik dla kotów <lol> :

A tu kiedy ja korzystam z komputera: