Rosie
- bahi
Re: Rosie
Mam nadzieję, że mnie Mago i MM nie pogonią, ale i tutaj wkleję link do artykułu o moim kochanym bratanku Franciszku:
http://chorobyrzadkie.blogspot.com/2013 ... zenie.html
Ech......
http://chorobyrzadkie.blogspot.com/2013 ... zenie.html
Ech......
- Miss_Monroe
- Moderator
bahi dlaczego miałybyśmy Cię pogonić w Twoim własnym wątku, szczególnie jeszcze gdy artykuł dotyczy Twojego chorego bratanka. Bardzo współczuję, życzę dużo siły rodzicom i trzymam kciuki za chłopczyka.
- bahi
Zuzanita kończy jutro 12 tygodni:

A Rosie jak to Rosie ma wszystko w nosie, zdjęcia jedynie na śpiąco, bo tyle też aktywności uprawia mój kot, za to w nowej ulubionej pozycji:

Widzę, że ankieta na kalendarz się pojawiła, muszę koniecznie nadrobić zaległości.
Aaaaa i jeszcze taką małą radością chcę się z Wami podzielić (tylko Wy mnie zrozumiecie) Rosie zaczęła przychodzić spać do łóżka
na razie na krótko ale jak to fajnie zasypiać przy mruczeniu kota <oops> tym bardziej, że nie robiła tego odkąd wróciłam ze szpitala.
Pozdrawiamy Was słonecznie jak dzisiejsza pogoda!

A Rosie jak to Rosie ma wszystko w nosie, zdjęcia jedynie na śpiąco, bo tyle też aktywności uprawia mój kot, za to w nowej ulubionej pozycji:

Widzę, że ankieta na kalendarz się pojawiła, muszę koniecznie nadrobić zaległości.
Aaaaa i jeszcze taką małą radością chcę się z Wami podzielić (tylko Wy mnie zrozumiecie) Rosie zaczęła przychodzić spać do łóżka
Pozdrawiamy Was słonecznie jak dzisiejsza pogoda!
- MoniQ
- Agilisowy Rezydent
Ależ piękne szczęśliwe dziecko
<serce>
A Rosie to chyba jakiś stretching uprawia...
Bardzo skuteczny, bo dłuuuuga jest jest
<zakochana>
I też zazdroszczę spania w łóżku, u nas niestety drapak wygrał. Czasem królewna przyjdzie w środku nocy, ale rzadko.. ;)
A Rosie to chyba jakiś stretching uprawia...
I też zazdroszczę spania w łóżku, u nas niestety drapak wygrał. Czasem królewna przyjdzie w środku nocy, ale rzadko.. ;)