Agnieszko, udanego wypoczynku w domu
Lumi :)
- Joanna P.
Re: Lumi :)
Jak dobrze zobaczyć kochany pycholek Lumisi <serce>
- Agnes
Aguś, Hill's Metbolic :-) Weterynarz nam wczoraj pięknie wyjaśnił, że nie jest to karma typu light, a przyspieszająca metabolizm. Stąd mamy i dwa ''skarby'' dziennie w kuwecie <oops> I mamy się nie martwić, bo skład jest dobry. Karma musi być smaczna, bo Lumi od razu zrezygnowała z Britisha. Co mnie cieszy :-) Może już o tym wcześniej pisałam, a może komuś mówiłam, nie pamiętam, ale widać, że dobrze na nią działa. Nie ma twardego brzuszka, zrobiła się bardziej skoczna (skok do rezety na metr 20- pikuś) <lol> i znów wchodzi do tuby, do której już dawno nie zaglądała, bo najzwyczajniej w świecie miała problem z przekręceniem się wewnątrz :-) ogólem dostała jeszcze większego powera :-)
Mam przygotowane pół kg dla mamy, tzn dla Bahira, bo chłopak już 8kg waży :-) jak się przyjmie, to też zamówią worek http://zooart.com.pl/product-pol-7685-H ... e-4kg.html
Asiu, mniej jeść <mrgreen> <lol>
Beciu, po powrocie, bardziej się postaram :-)
i dziękuje
Mam przygotowane pół kg dla mamy, tzn dla Bahira, bo chłopak już 8kg waży :-) jak się przyjmie, to też zamówią worek http://zooart.com.pl/product-pol-7685-H ... e-4kg.html
Beciu, po powrocie, bardziej się postaram :-)
i dziękuje
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Ehhh... tak też myślałam... poszukam w takim razie innej diety <lol> <lol> <lol> <mrgreen>Agnes pisze:
-
kotku
Królewna Śnieżka <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Jestem trochę chyba wypaczona, ale ten niebieski przedmiot podłużny z którym bawi się Lumi coś mi przypomina

Jestem trochę chyba wypaczona, ale ten niebieski przedmiot podłużny z którym bawi się Lumi coś mi przypomina
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Musiałam zobaczyć jeszcze raz zdjęcia i wiesz Zuzia...masz racjękotku pisze:Jestem trochę chyba wypaczona, ale ten niebieski przedmiot podłużny z którym bawi się Lumi coś mi przypomina![]()
- Agnes
Asia, ale kogo Ty chcesz odchudzać? <diabeł> chyba, że stwierdziłaś, że Pan Pumpelek już bardziej wygląda na Brytka <święty>
Zuza, czekałam, kiedy ktoś na to zwróci uwage <lol> <lol>
edit:
i Beciu <mrgreen>
Zuza, czekałam, kiedy ktoś na to zwróci uwage <lol> <lol>
edit:
i Beciu <mrgreen>
-
kotku
Na seksuologa zawsze możesz liczyć <lol> <lol> <lol>Agnes pisze: Zuza, czekałam, kiedy ktoś na to zwróci uwage <lol> <lol>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Tak myślałam o sobie...Agnes pisze:Asia, ale kogo Ty chcesz odchudzać? <diabeł>
- Barlog
- Hodowca
- Hodowla: AsPaBri*PL
- Kontakt:
Piękna Lumisa jest i do tego ten brzusio wywalony zapraszający <zakochana>
A zabaweczka ciekawy kształt ma nie powiem <lol>
A zabaweczka ciekawy kształt ma nie powiem <lol>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Taaaa... mi też przypomina banana <rotfl> <lol> <rotfl> <lol>Becia pisze:Musiałam zobaczyć jeszcze raz zdjęcia i wiesz Zuzia...masz racjękotku pisze:Jestem trochę chyba wypaczona, ale ten niebieski przedmiot podłużny z którym bawi się Lumi coś mi przypomina![]()
![]()
![]()