Misia i Lola, oraz Boguś, Gabryś*i Leoś
- yamaha
- Genius Loci
Re: Koteczki Misia i Lola oraz kocurek Boguś
<zakochana> Ja jednak pozostane przy brytkach <zakochana>
-
kotku
Lola <zakochana> Mój ty kochany Tygrysku.
Pudzian najsłodziej dla mnie wygląda jak śpi na krześle w otoczeniu swoich większych kompanów <lol>
Boguś z zębiskami jest boski <serce> Misia załapała się tylko na jedno zdjęcie, ale i tak da się zauważyć, że jest słodkim rogalem.
Pudzian najsłodziej dla mnie wygląda jak śpi na krześle w otoczeniu swoich większych kompanów <lol>
Boguś z zębiskami jest boski <serce> Misia załapała się tylko na jedno zdjęcie, ale i tak da się zauważyć, że jest słodkim rogalem.
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Biedne Pancie jadają na stojaka albo w kąciku bo kotuchy przy stole rzadzą <mrgreen>
Jaki pocieszny nowy kotuś <serce> ,a te jego oczki <serce> A czy jemu nie jest zimno <strach> dlaczego nie ma kubraczka jak na futerko nie starczyło pieniąchów <lol> ja tam bym go opatuliła na maxa <lol>
- iwus
Ale fajne fotki, zwłaszcza ta przy stole - tyle czekali, aż podadzą do stołu, że w końcu padli <lol> Gabryś jest uroczy <zakochana>, ale czemu taki nie ubrany 
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
Kochana Yamaszko ja też :-) choć ten malec chwyta za serce i nie sposób go nie kochać,to całkiem inny kot niż bryś (chodzi mi o charakter) i dla mnie jest piękny oczywiście <zakochana>
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Bo jest, zgadzam się z Tobą :-)jasminka pisze: i dla mnie jest piękny oczywiście <zakochana>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Koteczki sprawdziły w "Teleświecie", że w TV nic ciekawego nie ma, i ucięły sobie drzemkę <lol>
Jasminko, masz piękne kociaste <serce>
Pudzianowi przydałaby się jeszcze kołderka
On się uśmiecha <mrgreen>kotku pisze:[...]Boguś z zębiskami jest boski <serce>[...]
Jasminko, masz piękne kociaste <serce>
Pudzianowi przydałaby się jeszcze kołderka
- Agnes
Jasminko a gdzie Wy posiłki jadacie <lol>
całe towarzystwo cudowne!
ale Pudzian jest rewelacyjny <serce>
ale Pudzian jest rewelacyjny <serce>
- jasminka
- Agilisowy Rezydent
-
kotku
Haha spojrzenie Loli bezcenne
<zakochana> Kocham ją.
A w ogóle sceneria iście halloweenowa - mały Pudzian nietoperek na tajemniczym zamku, w którym śpi wiłkołakowa księżniczka Misia. Boguś na pewno jest wampirem co oceniam na podstawie poprzednich zdjęć <lol> A Lola? Lola to dzika sowa tygrysia czy coś <gwiżdże>
P.S. Boguś jest ukrytym wampirem używającym właśnie zaklęcia niewidzialności. Dlatego go nie widać, nie? 8-)
A w ogóle sceneria iście halloweenowa - mały Pudzian nietoperek na tajemniczym zamku, w którym śpi wiłkołakowa księżniczka Misia. Boguś na pewno jest wampirem co oceniam na podstawie poprzednich zdjęć <lol> A Lola? Lola to dzika sowa tygrysia czy coś <gwiżdże>
P.S. Boguś jest ukrytym wampirem używającym właśnie zaklęcia niewidzialności. Dlatego go nie widać, nie? 8-)