Lolek

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Re: Lolek

Post autor: MoniQ »

A ja bym widziała te Lolkowe przygody zebrane w tomik... <gwiżdże>
Albo chociaż bloga...

Dziewczyno, taki duet jak Wy z Lolkiem ma szansę w szoł biznesie! :)
Awatar użytkownika
EwaL

Post autor: EwaL »

MoniQ pisze:A ja bym widziała te Lolkowe przygody zebrane w tomik... <gwiżdże>
Albo chociaż bloga...

Rozmawiałam o tym z Lolkiem, on mnie hamuje cały czas, bo się boi rozgłosu, a raczej wstydzi tego brakującego kła. Roztoczył mi wizję jak to rano zaspany wychodzi na balkon, a tu stado paparazzi pstyk, pstyk, pstyk, fleszem po oczach, on zdziwiony, gęba rozdziawiona, szczerbę widać i jaki wstyd... Każda sroka będzie sie z niego śmiał: "Lolek Scerbolek, Lolek Scerbolek!"
Że o wróblu pospolitym nie wspomnę. No, szanuję decyzję chłopaka, on wrażliwy jest i jeszcze się zamknie w sobie. Lolek woli czytać o przygodać Dziubulka z lubością podwijając wargę ze szczerbą <mrgreen>
Awatar użytkownika
MoniQ
Agilisowy Rezydent

Post autor: MoniQ »

EwaL pisze:
MoniQ pisze:A ja bym widziała te Lolkowe przygody zebrane w tomik... <gwiżdże>
Albo chociaż bloga...

Rozmawiałam o tym z Lolkiem, on mnie hamuje cały czas, bo się boi rozgłosu, a raczej wstydzi tego brakującego kła. Roztoczył mi wizję jak to rano zaspany wychodzi na balkon, a tu stado paparazzi pstyk, pstyk, pstyk, fleszem po oczach, on zdziwiony, gęba rozdziawiona, szczerbę widać i jaki wstyd... Każda sroka będzie sie z niego śmiał: "Lolek Scerbolek, Lolek Scerbolek!"
Że o wróblu pospolitym nie wspomnę. No, szanuję decyzję chłopaka, on wrażliwy jest i jeszcze się zamknie w sobie. Lolek woli czytać o przygodać Dziubulka z lubością podwijając wargę ze szczerbą <mrgreen>
<rotfl>
Może jeszcze dojrzeje do tej decyzji :) Będę czekać. Wierna i cierpliwa fanka.
Kocham pana, panie Lolku!
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

EwaL pisze:Rozmawiałam o tym z Lolkiem, on mnie hamuje cały czas, bo się boi rozgłosu, a raczej wstydzi tego brakującego kła. Roztoczył mi wizję jak to rano zaspany wychodzi na balkon, a tu stado paparazzi pstyk, pstyk, pstyk, fleszem po oczach, on zdziwiony, gęba rozdziawiona, szczerbę widać i jaki wstyd... Każda sroka będzie sie z niego śmiał: "Lolek Scerbolek, Lolek Scerbolek!"
:haha: :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Post autor: yamaha »

:haha: Ja najbardziej lubie sformulowanie "z luboscia" :haha:
Awatar użytkownika
Audrey
Agilisowy Rezydent

Post autor: Audrey »

Ewa, zawsze możesz zamówić Lolkowi wizytę w klinice stomatologii estetycznej ;-)
Lolusiu, jesteś przecudnym koteczkiem. <serce> <serce> Wszyscy Cię tu uwielbiamy <serce>
Awatar użytkownika
EwaL

Post autor: EwaL »

Wizyta, wizyta, łatwo powiedzieć. Lolek stwierdził, że nie chce być wymuskanym kotkiem. Woli mieć charakter i przeżycia wypisane na pyszczku,jak na prawdziwego kocura przystało.
Cóż, prawdziwy facet.
kotku

Post autor: kotku »

Lolek, to jest gość <zakochana>

(Scerbaty Lolek <lol> <lol> <lol> <lol> <lol> <lol> )
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

<rotfl> <rotfl> <rotfl>
Oj, Loleczku, rozbawiłeś ciotkę <lol> <lol> <lol>
Awatar użytkownika
moniqe

Post autor: moniqe »

Od kilku dni przeglądam Wasz wątek, ponieważ doszły mnie słuchy iż mój Rogerek jest podobizną Lolka ;-)) .
Fajniutki ten Twój Loluś jest <mrgreen> . Jeśli nic się nie zmieni to wyrośnie mi niezły przystojniak jak Loluś <serce> . Głaski dla Lolusia :kotek: :kotek: . Będę Was systematycznie podglądała:) Pozdrówki
Zablokowany