Lolek
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Re: Lolek
A ja postuluję, żebyś otworzyła nowy wątek i przynajmniej raz w tygodniu pisała dla nas opowiadanka o nieustraszonych przygodach Lolka. Ale by było super, taki serial w odcinkach zaczynać zawsze od poniedziałku <mrgreen> Super się Ciebie czyta.
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Wie skubaniutki, że go uwielbiamy <lol> <zakochana>

Ewuś, też mam wielką frajdę z czytania o przygodach Lolisława :-)

Ewuś, też mam wielką frajdę z czytania o przygodach Lolisława :-)
-
kotku
Tylko w tych książkach nie ujawniaj szczegółów tajnych operacji bo moje kocie komando już się zaniepokoiło i słychać manewry <lol>
Lolkowe przygody czyta się wspaniale i jednym tchem. Popieram wszystkie zachwyty i propozycje ogólnego comming-outu
Lolkowe przygody czyta się wspaniale i jednym tchem. Popieram wszystkie zachwyty i propozycje ogólnego comming-outu
- EwaL
Matuchno, takie komplementy zobowiązują i dlatego dzisiaj Lolek w ramach niesamowitych przygód ucina sobie chyba z piątą drzemkę (a bym się pokusiła o twierdzenie, że i szóstą). To tak w ramach ekstremalnych kocich działań (co by pańcia miała nowy temat do opisywania
)
Kotku, tajne misje muszą pozostać tajnymi, a manewrów nigdy dość. Trening czyni kociomistrza!
Kotku, tajne misje muszą pozostać tajnymi, a manewrów nigdy dość. Trening czyni kociomistrza!
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Widać popularność jest bardzo męcząca <lol>EwaL pisze:Matuchno, takie komplementy zobowiązują i dlatego dzisiaj Lolek w ramach niesamowitych przygód ucina sobie chyba z piątą drzemkę (a bym się pokusiła o twierdzenie, że i szóstą).