He, he...
Tamay O'kocim.PL
- Ania i Krzyś
- Kontakt:
- ko_da1
- Kontakt:
Dziękujemy za drapanki <klaszcze> i czujemy sie jak najbardziej dopieszczeni chociaż teraz mi sie jakoś gupio zrobiło że sie pożaliłam 8-)
Porobiłam teraz troszke fotek Tamayowi , ale ze ciemno to musiały być z lampą więc wyszedł Tamay albinosek <tańczy>

zdjęcie z wąsami Dyzia

pozdrawiamy serdecznie <mrgreen>
Porobiłam teraz troszke fotek Tamayowi , ale ze ciemno to musiały być z lampą więc wyszedł Tamay albinosek <tańczy>

zdjęcie z wąsami Dyzia

pozdrawiamy serdecznie <mrgreen>
- ko_da1
- Kontakt:
- ko_da1
- Kontakt:
- Ania i Krzyś
- Kontakt:
- ko_da1
- Kontakt:
Pusiak jak najbardziej żyje w zgodzie z kotami :-) jak ma ich dosyć kładzie uszy po sobie i uderza jak nosorożec tyle że łebkiem , koty grzecznie wtedy opuszczają pokój <tańczy> gdy jesteśmy w domu klatka jest zawsze otwarta i królisia może sobie kicać do woli , ale na noc i jak wychodzimy z domu zamykamy ją. Bardzo spodobał jej się Tamay ale myślę że to efekt koloru jego futerka chociaż nie mam pewności , na początku bacznie go obserwowała i kicała za nim z ciekawością <lol>
Zdjęcia z udanego polowania na słoneczko 15 marca :-P

Zdjęcia z udanego polowania na słoneczko 15 marca :-P

-
Pola
- Hodowca
- Kontakt:
- Kamiko
- Hodowca
- Hodowla: Mazuria*PL
- Kontakt:
- ko_da1
- Kontakt:
Tamay 4-5 kwietnia 2009 debiutował na wystawie w Chorzowskim Kapeluszu
4-04 otrzymał Ex1 był oceniany przez Natalie Sidorovą
5-04 otrzymał Ex1 i NOM BIS oceniał go Marek Chadaj
Jestem bardzo dumna z mojego brysia, który mimo że był bardzo wystraszony to na stole sędziowskim zachowywał sie wzorowo <tańczy>
Bardzo sie cieszę że miałam mozliwość poznać osobiście kilka osób z forum w tym Dorotke z przepiękną Arabisią , jakie ta koteczka ma cudne oczy .... przepiękna jest <zakochana>
Mam kilka fotek z Tamayem robionych przez przyjaciółkę , jak dośle coś jeszcze to powklejam więcej .
Na pierwszym zdjęciu jesteśmy z Julitą W. właścicielką hodowli z której pochodzi Tamayek

4-04 otrzymał Ex1 był oceniany przez Natalie Sidorovą
5-04 otrzymał Ex1 i NOM BIS oceniał go Marek Chadaj
Jestem bardzo dumna z mojego brysia, który mimo że był bardzo wystraszony to na stole sędziowskim zachowywał sie wzorowo <tańczy>
Bardzo sie cieszę że miałam mozliwość poznać osobiście kilka osób z forum w tym Dorotke z przepiękną Arabisią , jakie ta koteczka ma cudne oczy .... przepiękna jest <zakochana>
Mam kilka fotek z Tamayem robionych przez przyjaciółkę , jak dośle coś jeszcze to powklejam więcej .
Na pierwszym zdjęciu jesteśmy z Julitą W. właścicielką hodowli z której pochodzi Tamayek