Mam rozwiązanie na problemy z "co dalej" ... Toż to wiadomo, że młodzież najszybciej się uczy z telewizji, więc zwyczajnie proponuję puścić mu odpowiedni program na Animal Planet lub National Geographic <mrgreen> . Niech sobie popatrzy i się podszkoli
Vanicca pisze:
Mam rozwiązanie na problemy z "co dalej" ... Toż to wiadomo, że młodzież najszybciej się uczy z telewizji, więc zwyczajnie proponuję puścić mu odpowiedni program na Animal Planet lub National Geographic <mrgreen> . Niech sobie popatrzy i się podszkoli
Toteż mówiłam <lol> Podobno dzięki takim podstępom populacja pandy wielkiej trzymanej w niewoli ma się jeszcze jako tako, bo kiepskie w rozmnażaniu są <lol> Musi się chłopak ogarnąć, bo wstyd będzie obce panny zapraszać na amory
Dobra, koniec naigrywania się z Fadosława, trzymam kciuki za następne spotkanie z Krówką.
Nabijajcie się, nabijajcie, a jak on wreszcie te kociaki zmajstruje, to dopiero zobaczycie Króla <diabeł> Gorzej będzie, jak same maszkarony z tego wyjdą <lol>
Prześliczne masz te kotki. Fado ma śliczną główkę (kiedy ja się takiej doczekam ), króweczka to w ogóle moja ulubienica i wygląda cudnie, w ogóle nie widać tych zapadniętych boczków, a Borgia jako kastratka też się prześlicznie prezentuje.
Głaski dla wszystkich futerek i tych nie pokazanych też