Istny model się robi
Roger
- madzialenka06
Re: Roger
A Rogerek bardzo ładnie pozował dla Pańci nie można mu zarzucić tego ,że nie współpracuję z aparatem <lol> <lol>
Istny model się robi
Istny model się robi
- cheshire
Mam to samo z telefonem i zdjeciami i musze 10 cyknac i wtedy mam jedno nierozmazane
Czesto jak ustawiam jest nieruchomy a jak akurat pstryka to zmienia pozycje
Rogerek to tez juz spory kocurek - dupka wyraznie sie nie miesci w rozetce, no ale majac taka puchata kite doczepiona.. <mrgreen> Sliczny Rogerek <zakochana>
Rogerek to tez juz spory kocurek - dupka wyraznie sie nie miesci w rozetce, no ale majac taka puchata kite doczepiona.. <mrgreen> Sliczny Rogerek <zakochana>
- moniqe
No ogon jak to ogon..... chyba..... z resztą tak mi się do tej pory wydawało że Brysie taki mają
. No ale jak teraz patrzę to chyba rzeczywiście puchaty taki :-> .
<lol> ja tam uwielbiam kocie łapki <zakochana>MoniQ pisze: Ale ogon to ma, że hoho! Ja jestem jakąś maniaczką kocich ogonów, uwielbiam grube i puchate ogony
- madzialenka06
Ja to myślę ,że Rogerek był stylizowany przez Pańcię przed sesją <lol>
- moniqe
<rotfl> no dziewczynki o co Wy mnie podejrzewacie:) Że stylizuję i tapiruje ogonek Rogerkowi?? Eeeeee.... On już dorasta i nie pozwoliłby sobie na takie rzeczy:) Twierdzi że to babskie sprawy:) A on już jest prawie dorosłym kocurem.
Mówię Rogerowi że chodzą pogłoski że używa wizażysty do zdjęć..... A on sam za pozował jakby chciał powiedzieć : zobaczcie jaki ja naturalny i męski jestem:)

Mówię Rogerowi że chodzą pogłoski że używa wizażysty do zdjęć..... A on sam za pozował jakby chciał powiedzieć : zobaczcie jaki ja naturalny i męski jestem:)

- madzialenka06
Nie no widać ,że Rogerek w pełni naturalny jest, te zdjęcie w 100 % to potwierdza <mrgreen>
Jakim spojrzeniem obdarzył swoje e-ciocie <lol>
Chyba jakieś mizianko było ,albo Pańcia w leniuchowaniu przeszkadzała dla kotka <lol> <lol> <lol>
Głaski dla Aniołka <święty> <zakochana>
Jakim spojrzeniem obdarzył swoje e-ciocie <lol>
Chyba jakieś mizianko było ,albo Pańcia w leniuchowaniu przeszkadzała dla kotka <lol> <lol> <lol>
Głaski dla Aniołka <święty> <zakochana>
- cheshire
Bo niby twardziele tak układają łaputy do zdjęć <lol>moniqe pisze: Mówię Rogerowi że chodzą pogłoski że używa wizażysty do zdjęć..... A on sam za pozował jakby chciał powiedzieć : zobaczcie jaki ja naturalny i męski jestem:)