Juz się zaczynam martwić, i ważę tą miseczkę, i ważę... ;/ Mo ze to kwestia tego że z nowej paczki je, zapach mu nie pasuje? <kciukwdół>
Burbon i Bercik
- Karola
Re: Lilak Burbon :)
Dziękujemy za życzenia, te ze zdrówkiem w tle przede wszystkim - Burbek chyba urodzinowo zastrajkował, bo nie je suchego 
Juz się zaczynam martwić, i ważę tą miseczkę, i ważę... ;/ Mo ze to kwestia tego że z nowej paczki je, zapach mu nie pasuje? <kciukwdół>
- Joanna P.
Burboniku <serce> Wszystkiego najkociego, dużo, dużo zdrówka i niech Twój przybrany brat przysporzy Ci sporo radości
Nie martw też Pani swoim brakiem apetytu i zjedz co nieco
Nie martw też Pani swoim brakiem apetytu i zjedz co nieco
- Agnes
i ode mnie dla Burbona <serce> wszytskiego o czym tylko koty marzą
Sto lat! w zdrowiu przede wszystim 
- Audrey
- Agilisowy Rezydent
Wszystkiego najpiękniejszego Burboniku. <serce> <serce>

- asiak
- Agilisowy Rezydent
Dużo zdróweczka dla ślicznego koteczka <zakochana>

- Beate
- Agilisowy Rezydent
Sto kocich lat Burboniku
i miliony mizianek

- Karola
Bubiasty zaczął jeść 
Wczraj bylismy sie odrobaczyć i pooglądać ząbki,przy okazji Burbek miał bliskie spotkania z trzema buldogami francuskimi - wzajemna fascynacja była ogromna, ale wspólne czekanie na lekarza przebiegło bardzo spokojnie na obwąchiwaniu się przez kratki transportera
Ząbki trzeba myć codziennie, waga w normie, tableta na robaczyska połknięta, serducho po odsłuchaniu ok
<zakochana>
Wczraj bylismy sie odrobaczyć i pooglądać ząbki,przy okazji Burbek miał bliskie spotkania z trzema buldogami francuskimi - wzajemna fascynacja była ogromna, ale wspólne czekanie na lekarza przebiegło bardzo spokojnie na obwąchiwaniu się przez kratki transportera
Ząbki trzeba myć codziennie, waga w normie, tableta na robaczyska połknięta, serducho po odsłuchaniu ok
<zakochana>
- Karola
- yamaha
- Genius Loci
<shock> Kim jest Matyldzia ?
Ja chyba przegapilam w tym watku, ze Ty jestes mama tak slicznej dziewczynki <shock>
Ja chyba przegapilam w tym watku, ze Ty jestes mama tak slicznej dziewczynki <shock>
- Karola
Nic nie przegapiłaś, bo nie jestemyamaha pisze:<shock> Kim jest Matyldzia ?
Mimiasek to córcia TŻta, u nas obecna parę razy w tygodniu. Patchworkowa rodzinka
Kocha Bubcia strasznie, bez wielkiej wzajemności <lol> Ale zdarzają się chwilę takie jak ta na zdjeciach, że Burbon daje się łaskawie wymiziać pod bródką, poluje na jej stopy pod kołdrą i o jej nogi jako pierwszej ociera się przy wejściu do domu. Uszczęsliwia ją ( i nas przy okazji) tymi gestami bardzo, bo standardowo jest "Ciooocia, a Bubcio mnie nie luuuubi bo ucieka..."
<zakochana>