Lumi :)
- asiak
- Agilisowy Rezydent
Re: Lumi :)
Też chcę mieć taki budzik :-) Moje Pumpelki mnie nie budzą :-)
Budzi mnie alarm telefonu, buuuuuu <zły>
Budzi mnie alarm telefonu, buuuuuu <zły>
-
kotku
Dzięki takiemu budzikowi ciężko jest zaspać do pracy <lol> I to jest cudowne. Nie da się go wyłączyć jednym machnięciem ręki.
Lumi jest piękna i kochana. Dba o Was abyście nie zaspali i nie spóźnili się do pracy. A że niedziela... no cóż - wcześniej wstaniecie to dłużej będziecie się z kotkiem bawić i miziać <lol>
Lumi jest piękna i kochana. Dba o Was abyście nie zaspali i nie spóźnili się do pracy. A że niedziela... no cóż - wcześniej wstaniecie to dłużej będziecie się z kotkiem bawić i miziać <lol>
- AgnieszkaP
- Agilisowy Rezydent
Grzeczna dziewczynka <mrgreen>Agnes pisze:[...]jeśli mam wolne, to po krótkiej wymianie pieszczot i kilku czułych słówkach, idziemy dalej spać. [...]
U nas nie ma pobudek o stałych porach, ale w weekend, gdy chcemy dłużej pospać, udaje nam się przekonać Bellę (Carlos grzecznie w tym czasie chrapie), że jeszcze trochę leniuchujemy :-)
Śliczne niebieskie oczy spoglądają na mnie z ostatniej fotki <serce>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Lumisiu, Ty wiesz <serce> <serce> <serce> <serce>
- Sonia
- Agilisowy Rezydent
Jakie cudne pysio rozmarzone <zakochana> <zakochana> <zakochana>
- Joanna P.
Cudne pysio i wyciągięte łaputy <serce>
Bardzo potrzebuję dodatkowego budzika, więc jeśli Ci się znudzi Aguś, podaję adres na prv
Bardzo potrzebuję dodatkowego budzika, więc jeśli Ci się znudzi Aguś, podaję adres na prv
-
Slonick
Nie moge sie napatrzec na te oczy
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
Słodki taki budzik <serce>
też mam taki <tańczy> parę minut przed 6 wstaje kotek i budzi mnie chociaż budzik będzie za chwilkę dzwonił dla TZ.
A później ( po śniadanku :-) ) albo śpimy dalej albo chłopcy razem zbierają się do pracy <mrgreen>
też mam taki <tańczy> parę minut przed 6 wstaje kotek i budzi mnie chociaż budzik będzie za chwilkę dzwonił dla TZ.
A później ( po śniadanku :-) ) albo śpimy dalej albo chłopcy razem zbierają się do pracy <mrgreen>
- Jennefer
Lumisia dba by Pańcia przypadkiem nie zaspała i nie zapomniała o pełnej miseczce 
- iwus
Lumisia zachwyca spojrzeniem <zakochana> Ale nie zazdroszczę pobudek, bo też takie mam <tańczy> Oprócz spaceru po ludziach dodatkowo przychodzi mi dać buziaka i poszeptać do uszka, że to już pora, czasami włosy przeczesze i wszystko po to, żeby pani miała więcej czasu na zabawę <lol>