Parapet dla kota - pomysły i porady
- atomeria
- Agilisowy Rezydent
Re: Parapet dla kota - pomysły i porady
Genialny pomysł i świetne wykonanie, wygląda tak przytulnie, że sama chętnie bym się na tym parapecie umościła <mrgreen> Najlepiej razem z Twoimi kotami, słodkie są <serce> <serce> <serce>
- elwiska3
- Agilisowy Rezydent
- Fili_B
moja znajoma to kupiła- to jest taka deska z mocowaniem, gruba gąbką z takimi 'wypustkami'- dość twarda, i ściągany pokrowiec z 'misia'- taka miękka tkanina- szału nie robie ale za tą cenę <gwiżdże>
jej kot już na tym się wyleguje (dachowiec, waga ok 4kg)
jej kot już na tym się wyleguje (dachowiec, waga ok 4kg)
- Ekaterina
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Super najważniejsze ,że koteczka jest zadowolona <mrgreen>
- Becia
- Agilisowy Rezydent
Super pomysł
-
Ekaterina powiem Ci szczerze że pomysł jak najbardziej rewelacyjny ! Legowisko dla kotka wygląda na stabilne i bardzo wygodne a parapet w pełni zagospodarowany
- Miss_Monroe
- Moderator
Jeśli ktoś byłby zainteresowany to legowisko >>PetFun Snugly<< jest od kilku dni ponownie dostępne w ZooplusieBartolka pisze: Poniższe legowisko znalazłam w Zooplusie. Niestety, nie ma go aktualnie w sprzedaży. Producent to niemiecka firma PetFun
-
Śliczne legowisko!A kocisko jeszcze piękniejsze ;D A podobne sprzedją w Rufim.Miss_Monroe pisze:Jeśli ktoś byłby zainteresowany to legowisko >>PetFun Snugly<< jest od kilku dni ponownie dostępne w ZooplusieBartolka pisze: Poniższe legowisko znalazłam w Zooplusie. Niestety, nie ma go aktualnie w sprzedaży. Producent to niemiecka firma PetFun
- Zosiak
No i teraz musze wymyslec sposob zeby przekonac meza ze takie legowisko na okno jest absolutna koniecznoscia i nasze futerka MUSZA je miec <mrgreen>
Jestem pod wrazeniem pomyslowosci i umiejetnosci manualnych forumowiczek. Ja raczej pojde na latwizne i cos zamowie Najbardziej podoba mi sie to legowisko z "przedzialkiem" od Rufiego.
Chyba juz wiem co zamowie moim futerkom na gwiazdke :-)
Jestem pod wrazeniem pomyslowosci i umiejetnosci manualnych forumowiczek. Ja raczej pojde na latwizne i cos zamowie Najbardziej podoba mi sie to legowisko z "przedzialkiem" od Rufiego.
Chyba juz wiem co zamowie moim futerkom na gwiazdke :-)