Niech szybko wraca do pełnej sprawności!
Lili i Bazylek
- mogg
Re: Lili
dzisiaj szczepiliśmy się 12 tygodni Lili kończy i jak weterynarz zobaczył szczepionki które ma to za głowę się złapał żee w ogóle zrobione za wcześnie i że w 2 tygodniowych odstępach
. Dobrze że trafiliśmy na dobrego weta który tłuamczy wszystko, obcięliśmy pazurki ( Lilcia pokazała foszaste oblicze
) zważyliśmy 1,4 kg
. Tabsa na odrobaczenie dostaliśmy i do tego na początku marca sterylizacja. Bardzo mi się podobao że właśnie był po zabiegu kotek i wet w ciągu 40 minut doglądał kotka w 2 pomieszczeniu i przeprosił mnie bo musiał zaszczyk jakiś dać i w ogóle jak nie on to żona jego doglądali własnie tego kotka. Tłumaczył pomału i prostyi słowami. Steryzliacje to mi całą opisał jak to będzie wyglądało dlaczego uważa że dopiero w marcu itp.
drugi koniec miasta ale zadowolona jestem. Do tego kazał dzownić zawsze do nich gdyby coś się działo. Powiedział na co zwrócić uwagę przy szczepionce że może ją boczek boleć, może być troszkę osowiała i gdyby coś niepokojącego się działo żeby dzownić
jestem zadowolona
Znalazłam kartkę z rodowodem mamy Lili więc babcia Lili pochodzi z kociego snu (cassia) i dziadek kici-kici (gucio).
Dziękujemy za trzymanie kciukasków za Lilaczka!
Znalazłam kartkę z rodowodem mamy Lili więc babcia Lili pochodzi z kociego snu (cassia) i dziadek kici-kici (gucio).
Dziękujemy za trzymanie kciukasków za Lilaczka!
- Danusia
- Agilisowy Rezydent
Re: Lili
Z tego co ja wiem ,a mam od zawsze psy najpierw się odrobacza ,a potem szczepi nigdy na odwrót bo szczepionka osłabia bardzo organizm zwierzaka i nie daj Boże jakieś wredne robale i kłopot na 100% oj chyba nie za bardzo dobry ten wetmogg pisze:odrobaczenie dobiero ok. 20 grudnia , dał mi tylko tabletkę wet.Mago pisze:Hmm... Według tego co wiem, to najpierw odrobaczamy, a później szczepimy.dzisiaj tylko szczepiona była