Rosie

Zapraszam do prezentacji Waszych kotów, wszelakiej maści, rasy i pochodzenia :)
Zablokowany
Awatar użytkownika
yamaha
Genius Loci

Re: Rosie

Post autor: yamaha »

Sliczne masz te dziewczynki swoje <zakochana> <zakochana> <zakochana>
Awatar użytkownika
Agnes

Post autor: Agnes »

Jak ten czas leci! Śliczna dziewczynka z promiennym uśmiechem <zakochana>
I kudłata dziewczynka, z długaśnymi łaputami <serce>
Awatar użytkownika
Becia
Agilisowy Rezydent

Post autor: Becia »

Zuzia jaką ma buziunię uśmiechniętą. Super dziewczynka <zakochana> <zakochana> <zakochana>
A Rosie cudeńko <zakochana> <zakochana> <zakochana> Fajnie ją zobaczyć :-)
Awatar użytkownika
Joanna P.

Post autor: Joanna P. »

Tak sobie myślę, że Rosie się uaktywni za kilka miesięcy, jak śliczna Zuzia będzie z nią urzędować na podłodze na 4 łapkach <lol>
kotku

Post autor: kotku »

Hehe Zuzianita i Rosie działają komplementarnie :D Ta pierwsza ma tyle energii co widać na zdjęciu, że Rosie za nią odpoczywa po prostu <lol>
Świetne laski!
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Super zdjęcie z Zuzią <zakochana> Jaka radocha :-)
Rosie :kotek: :kotek: :kotek:
Awatar użytkownika
bahi

Post autor: bahi »

Kochane jesteście, wiecie?
Rzeczywiście Zuzia jest niesamowitą śmieszką, chociaż gorsze dni też miewa - no w końcu dziewucha to musi swoje pokazać! Dzięki tym jej chichotom nawet największe zmęczenie i złość mi przechodzą! <serce> <serce> <serce>

A że zbliżają się święta to mamy wyjazdowy dylemat. Chcemy jechać do Kato, do rodziców i do Franusia, żeby z Zuzią się poznał, bo przez skajpeja się nie liczy, chociaż gdy powiedział: "kocham Zuzię... i Rosie też kacham Basiuuuu" to serce mi się bardzo uradowało a oczy załazawiły... ale do sedna bo będę zaraz ryczeć, więc my jedziemy a kot musi zostać, niestety tym razem się nie zmieści z nami, i czy lepiej byłoby ją komuś na tydzień na wakacje oddać, czy lepiej gdy sama w domu swym zostanie z zastępczą służbą dochodzącą raz dziennie na kilka chwil? Od razu muszę głośno powiedzieć, że bardzo mi smutno, że nie będę mogła jej zabrać ze sobą ;-( a podróż z 3 i pół miesięczną dzidzią też mnie przeraża <strach>
Awatar użytkownika
iwus

Post autor: iwus »

Jaka śliczna roześmiana Zuzinka <zakochana> A Rosie fantastyczna w nowej pozie <mrgreen>
Awatar użytkownika
AgnieszkaP
Agilisowy Rezydent

Post autor: AgnieszkaP »

bahi pisze:[...]czy lepiej byłoby ją komuś na tydzień na wakacje oddać, czy lepiej gdy sama w domu swym zostanie z zastępczą służbą dochodzącą raz dziennie na kilka chwil? O[...]
Bahi, to zależy od kota. Moje ciężko znoszą pobyty w obcych miejscach, więc zawsze gdy wyjeżdżamy, ktoś do nich przychodzi. Moi sąsiedzi co roku wyjeżdżają na wakacje i ferie, ich kotka jest wtedy sama, a ja do niej zaglądam. Kot jest spokojny, dobrze znosi rozłąkę. Tydzień szybko zleci :ok:

Córa jest śliczna :bobas:
Awatar użytkownika
asiak
Agilisowy Rezydent

Post autor: asiak »

Bahi, ja myślę, że lepiej dla koteczki będzie jak zostanie na swoich włościach z dochodzącą służbą :-)
Zablokowany