A moja Kuka nie ma legowiska - najczęściej śpi sobie na fotelu synka (taki miniaturowy z ikei) albo pod naszym łóżkiem. W nocy najczęściej pakuje nam się do wyrka - włazi pod kołderkę lub leży na poduszce obok mnie i "grzeje" sobie plecy (odwraca się tyłem do mnie i tak "plecami" przytula. A rano (o 5) ma manie skakania i gonitw za piłeczką lub inną zabawką i budzenia mnie mruczeniem i wąchaniem (albo czasem lizaniem po ręce)
Ma też drapak z budką, ale raczej do niej się nie chowa - chyba, że w celu czysto rozrywkowym. Woli raczej górną półkę i obserwowanie z niej otoczenia.
Dam 99%, że były. Ten 1 % to mój TŻ, który twierdzi że ich nie widział :-> . Ogólnie wszystko jest przecenione o jakąś połowę <mrgreen> , ale promocja trwa tylko 3 dni.
z tego co wiem we Wrocławiu nie ma tych legowisk niestety, też mi sie bardzo podobają, trzeba sprawdzić dostępność na stronie internetowej, jak byłam na zakupach jakiś tydz temu to były takie czarne poduchy koty też fajne
w Poznaniu to na pewno jest :-) i jeszcze trochę innych artykułów, ale przyznam się bez bicia, że mnie interesowały legowiska, a TŻ już mnie popychał do wyjścia ("znów coś dla kota?!). Chwyciłam kwiatka i pogalopowałam do kasy .